Hvad du ønsker, skal du få

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den økonomiske krise er stadig over os, og det vil sætte sit præg på årets julehandel, spår eksperter. Risikoen for små gaver er overhængende, og det er nu den bedre halvdel skal overbevises om, at det kan betale sig at investere lidt – i dig. Større bryster, fyldige læber eller en afslappet og selvtillidsprudlende kvinde kommer jo også ham til gode. Og kvindelig forkælelse behøver ikke at ruinere budgettet.

Forstørrelser. Forbedringer. Forandringer. Forkælelse.

Alle har de de seneste år stået øverst på kvinders ønskeseddel til jul. Skønhed, krop og velvære er kommet helt i fokus, når vi skal begaves, og en ny engelsk undersøgelse viser, at top-fem skønhedsfavoritter under træet vil være:

  1. Restylane (38 pct.)
  2. Brystforstørrelse (27 pct.)
  3. Botox behandlinger (16 pct.)
  4. Fedtsugning (13 pct.)
  5. Let ansigtsløft med laser eller lignende (8 pct.)

Tal, som også sætter tendensen i Danmark. For de fleste af os foretrækker vel et gavekort til glat hud frem for et strygejern eller et spaophold i stedet for en slåbrok. Og det er noget, som vores bedre halvdele har fået øjnene op for. De seneste år har der under mange juletræer ligget blankochecks til brystforstørrende operationer og rundhåndede gavekort til rynkebehandlinger.
Men mindre kan også gøre det. For det er ikke kun interessen for brystindgreb, der er enorm i disse år, det samme er non-kirurgiske indgren som botox og fillers, fortæller speciallæge Jesper Nygart, indehaver af Nygart Privathospital.
”De helt store hit er brystindgreb, Botox, fillers og hårfjerning. Vi laver dobbelt så mange brystoperationer i år end vi gjorde i 2009, og det er både brystforstørrende indgreb men også såkaldte ”mom job”,” siger han.
Interessen for brystindgreb og hårfjerning gælder kvinder i alle aldre, mens fillers og botox typisk efterspørges af kvinder, der har rundet de 30, pointerer han.

Ifølge Ida Hallberg, direktør for N’Age klinikkerne i Danmark, skyldes den store stigning i non-kiturgiske indgreb dels det økonomiske aspekt, dels et større fokus på det naturlige.
”For det første er det ikke et hverken økonomisk eller fysisk belastende indgreb, og i krisetider bliver det ekstra vigtigt at se attraktiv og frisk ud. Både for at fastholde den position, man har i et firma eller hvis man er blevet fyret og skal søge nyt job. En anden forklaring på fremgangen hos os er, at flere får øjnene op for muligheden for at se yngre ud på en naturlig måde. Tendensen går klart væk fra det ’lavede look’,” siger hun.

Det skal på ønskesedlen

Så finanskrise eller ej – det behøver ikke spolere din juleaften med praktiske gaver frem for personlig forkælelse. Faktisk er det forholdsvis overkommeligt at blive forynget og forskønnet. Så se at komme i gang med at lave din ønskeseddel:

  • Filler injektioner i furer, for at få fyldigere læber eller skabe et ’happy smile’ med opadvendte mundviger koster mellem 2.000-3.500 kr. Priserne svinger fra by til by, og det har selvfølgelig også betydning, hvor mange og dybe rynker, der skal fyldes ud.
  • Friske og fejlfri – og ikke mest holdbare – negle med den nye shellac behandling, en kombination af neglelak og gel, kan du få fra ca. 295 kr. inklusive manicure over hele landet.
  • Længes du efter at få bekymringsrynken mellem øjnene til at forsvinde langt væk eller få furerne i panden glattet ud, kan en Botoxbehandling erhverves for omkring 2.000 kr. • En diamantpeeling, som nænsomt sliber træt hud og fine rynker væk og efterlader din hud glat og frisk koster ca. 600 kr. på skønhedsklinikker landet over.
  • Du kan også byde det nye år velkommen med et skinnende hvidt smil for 2.500-3.500 kr. Det koster en professionel tandblegning hos tandlægen eller på en kosmetisk klinik.
  • Endelig er spaophold er et evigt hit som julegave. Ønsk dig en wellness-weekend med din elskede, en uforglemmelig pedicure eller en venindedag med massage, pleje og skønhed i fokus.

varberg-kurortDen romantiske:

ydsverige lokker med luksus og lave priser. To dage på for eksempel Varberg Kurort, som ligger i strandkanten i den gamle badeby, koster omkring 1.800 kr. Du kan tilvælge utallige typer behandlinger som at blive rullet ind i tang, lavendel- is massage, ansigtspeeling eller muddermaske – alene eller som par.

fisk-pedicureDen glubske:

De legendariske doktorfisk, som i mange år har været brugt i Asien til skønhed og spa behandlinger, er endelig kommet til danske klinikker. De små fisk er en meget populær og eksklusiv behandlingsform til fjernelse af hård hud på hænder og fødder. Og selv om det kilder frygteligt i starten, så kast dig ud i en uforglemmelig oplevelse, som efterlader dig med hænder eller fødder som en baby. Behandlingen fås forskellige steder i landet fra 350 kr.

bella-sky-spaDen muntre:

Ønsk dig en skøn pause fra hverdagen sammen med veninderne. Et dagsspa på for eksempel Bella Sky Spa i København kan tilbringes med AquaSpa med Rain Sky effekt bruser, relaxsauna/hot sauna, dampbad, varme relaxbænke med Sky udsigt, varme bade og det kolde gys. Pris: 350 kr. Har du weekenden fri, kan I starte med en champagnebruch inden i smutter i spa.

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar