Hvad er diamantslibning?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Landets mange skønhedsklinikker byder på mange forskellige ansigtsbehandlinger og en af dem er diamantslibning. Men hvad gør den?

Hvad gør en diamantslibning for huden?

Diamantpeeling kan blive kaldt noget forskelligt, afhængig af hvilken klinik du besøger. Behandlingen vil enten gå under navnet diamantslibning, diamantpeeling eller microdermabrasion. En diamantslibning kan beskrives som en dybdegående peeling, der udføres mekanisk ved hjælp af et apparat som kaldes en diamantsliber. Selvom behandlingen virker dybdegående, er det stadig en blid måde at fjerne alle de yderliggende døde hudceller på.

Med denne behandling har man mulighed for at skræddersy hver enkel behandling til den enkeltes behov, ud fra hudens tilstand. Behandleren arbejder med forskellige slibehoveder fra fin til grov, og kan på den måde tilbyde en 100 pct. tilpasset behandling. Der er et lille vakuumsug, der sammen med peelingen vil suge urenheder som f.eks. hudorme ud af huden.

Hvad er diamantslibning godt for?

Behandlingen kan generelt bruges på de fleste hudtilstande, men er særligt effektiv når man arbejder på ar, pigmentering, store porer samt linjer og rynker. Behandlingen er også yderst effektiv som et quick-fix, hvis man gerne vil opnå øjeblikkelig frisk hud, med masser af glød og glans.

Behandlingen stimulerer blodcirkulationen i huden, som udover at booste huden også er med til at minimerer ophobede affaldsstoffer.

Share.

About Author

Comments are closed.