Hvad er en PRX Peeling?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ved du hvad forskellen er på de forskellige professionelle peelinger? Vi stiller skarpt på den populære PRX peeling.

Det kan du opnå med en PRX Peeling

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken peeling man skal vælge til sin hudtilstand. Der er flere forskellige peelinger på markedet, de kraftige peelinger kan man kun få udført på en klinik hos en professionel behandler. PRX peeling er blandt de populære behandlinger og det er ikke uden grund. Behandlingen er yderst effektiv, men uden risiko for at huden bliver ekstra lysfølsom, og som en ekstra bonus kan den anvendes på alle hudtyper.

Hvad er PRX Peeling?

PRX peelingen differentierer sig fra mange andre peelinger som tilbydes, da den ikke forårsager ”frosting” på huden som mange andre peelinger gør. Det betyder at peelingen er mere skånsom og kan anvendes på alle tider af året – også om sommeren. Peelingen er en meget effektiv antiage behandling.

De tre hovedingredienser i peelingen er TCA, hydrogenperioxid og kojicsyre. Behandlingen bidrager til cellefornyelsen, forbedrer hudens sundhed og udseende samt passer til alle hudtyper og aldre.

Peelingen modvirker og reducerer:

  • rynker og linjer
  • pigmentering
  • tør hud
  • karsprængninger
  • ar
  • store porer

Behandlingen ensarter huden og arbejder også på rødme i huden samt reducerer karsprængninger.

PTX peelingen giver huden en masse glød og fornyet udstråling.

Er der ubehag ved behandlingen?

Det varierer hvor meget den enkelte kan mærke. Man vil som oftest kunne mærke en kriblende fornemmelse og nogle vil opleve en mere brændende fornemmelse. Følelsen man mærker er moderat og den aftager hurtigt igen. Din behandler er hos dig og vil guide og holde øje med din hud under hele behandlingen, som i øvrigt ikke tager meget mere end 15-20 minutter.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Behandlingen kan sagtens stå alene, men afhængig af behov så anbefales det at man får et kurforløb. Et kurforløb vil typisk være 3-5 behandlinger, som man får lavet med en til to uges mellemrum.

Hvad koster behandlingen?

Priserne på behandlingen kan variere fra klinik til klinik, men de ligger på omkring 1.000-1.200 kr. pr. behandling. Ved et behandlingsforløb vil man ofte opnå en rabat.

Share.

About Author

Comments are closed.