Nyt

Her er årets julekalendere og gaveæsker med fokus på selvforkælelse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den søde juletid er lige om hjørnet. Og uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af allerede til d. 1. december, er her vores bedste bud på nogle af de skønneste julekalendere og gaveæsker.

Julen sig nærmer…

Igen i år kan du gøre december endnu skønnere med de mange unikke julekalendere og gaveæsker. De fine kalendere indeholder 24 forskellige gaver, der gør hver decembermorgen frem til juleaften til noget særligt. Bag hver låge gemmer sig en gave, som kan være alt fra cremer til makeup, der er med til at forskønne dig til alle julens begivenheder.

GO Beauty har fundet et udpluk af kalendere og gaveæsker, som man bare MÅ have fingrene i!

5 skønne julekalendere

1. The Ritual of Advent

Et sjælfuld tradition for at tælle dagene til jul. The Ritual of Advent er en smuk forkælelse til dig selv eller en du holder af. Vores adventskalendere er fyldt med 24 luksusgaver til at udløse 24 øjeblikke af glæde, der giver et ekstra strejf af julehygge og minder os om at tage lidt tid for os selv, mens vi har det travlt.

Premium Advent Calendar – 24 øjeblikke af glæde. 1.199 kr. (værdi 2.249 kr.)

2. Sephora Collection

Oplev hver dag musthaves inden for makeup, hudpleje og velvære i mindre formater, så du kan forkæle dig selv og stråle i hele december. Julekalenderen er den perfekte tidlige julegave og leveres i en smuk metalæske, som kan genbruges efter højtiden.

The Future is Yours – Premium Beauty Julekalender. 749 kr. (værdi 1.423 kr.)

3. The Body Shop

Ultimate Advent of Change kalenderen er selvforkælelse af højeste kaliber! De 25 skønne, velduftende overraskelser vil efterlade huden silkeblød og klar til vinterkulden. Indeholder blandt andet flere fullsize produkter fra de mest populære serier.

Ultimate Advent of Change Calender, 1.145 kr. (værdi 2.330 kr.)

4. Clinique Julekalender

Luksuskaldender med 24 gaver, der giver dig en ekstra strålende julestemning. Indeholder bl.a. Cliniques 3-trinshudplejesystem, populære fugtighedscreme, bedst sælgende læbefarve, en kultfavoritmakeupfjerner og meget mere.

Clinique Advent Calendar (Limited Edition). 1.260 kr. (værdi 3.248 DKK.

5. Sephora Collection

Synes du at julen overstået for hurtigt? Så kan du forlænge juleglæden helt frem til nytår med Sephoras efterkalenderen.
Fra den 25. til den 31. december kan du gå på opdagelse i 7 låger med 1 eller 2 overraskelser om dagen og (gen)opdage uundværlig makeup, hudpleje og tilbehør til et glamourøst og sofistikeret look.

The Future is Yours – Efterkalender. 349 kr. (værdi 632 kr.)

2 skønne gaveæsker

1. Benefit Cosmetics

I Benefit-juleæske finder du en face primer, den bedst sælgende bryndefinerende Precisely My Brow pencil, den prisvindende Hoola matte bronzer og den ekstremt forlængede They’re Real Magnet mascara, der får vipperne til at se længere ud. Med denne skønne gaveæske kan du tilføje et strejf af glamour til enhver skønhedsrutine.

Making Spirits Glam. 549 kr. (værdi 966 kr.)

2. Sephora Collection

Forkæl dig selv eller en anden med dette skønhedssæt til julens fester. Tasken har samlet de vigtigste ting og de nyeste trends fra Sephora Collection-sæsonen. En smuk taske fuld af overraskelser med 8 produkter inden for makeup, hudpleje, tilbehør og hårpleje.

The Future is Yours. 559 kr.

Share.

Comments are closed.