Hvad er forskellen på Botox og Filler?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kender du forskellen på, hvornår man behandler med Botox frem for filler? Hvis ikke, så gør vi dig klogere her.

Botox og filler, hvad er forskellen?

Får man Botox i læberne? Er det Botox eller filler man bruger til at fjerne rynker? Forvirringen er stor og spørgsmålene er mange. Læs med og bliv klogere på forskellen på de to præparater, og ikke mindst hvornår man vil benytte sig af hvad. Det eneste Botox og filler har til fælles er at ingen af behandlingerne er permanente løsninger, og derudover bruges de begge til at give et mere ungdommeligt udseende.

Hvornår vil man bruge den ene frem for den anden?

Der er helt klare guidelines for hvornår man som kosmetisk behandler bruger Botox frem for filler, da der er tale om to meget forskellige virkninger og behandlinger. For at måtte injicere Botox eller filler, skal man være uddannet sygeplejerske eller læge.

Botox er et muskellammende præparat kaldet botulinum toxin, der i meget små mængder injiceres i musklen i det område, du ønsker at opnå effekten på. Når Botox injiceres i musklen afslappes musklen, og det vil ses ved at huden bliver mere jævn og mindre rynket. Man vil ofte bruge Botox hvis man gerne vil minimere rynker og linjer i panden, opnå et brynløft eller minimerer 11-tallet mellem brynene. Ved en Botoxbehandling ser man ikke resultatet med det samme, det endelige resultat kommer efter 5-10 dage.

Filler består udelukkende af vand og hyaluronsyre, og har derfor ikke samme effektive virkning som Botox. Filler er derimod perfekt hvis man skal fylde dybe rynker ud, korrigere næsen, ønsker mere fylde i læberne eller hvis man gerne vil have lidt mere volumen i kinderne. Med årene bliver huden mindre fast og mere slap, og her kan filler hjælpe med at fylde huden ud igen, så den bliver mere fyldig, boostet og ungdommelig at se på.
Filler kan også bruges som et korrigerende præparat, hvis du gerne vil have korrigeret næsen eller gjort læberne mere symmetriske. Ved en fillerbehandling vil du se resultatet med det samme. Området vil kunne være lidt hævet, men hævelsen vil lægge sig indenfor kort tid.

Kombination af Botox og filler kan være en nødvendighed, hvis man har rigtig meget mimik i ansigtet og derfor har fået dybere rynker. Er rynkerne meget dybe skal de fyldes ud med filler, og for at holde resultatet og sørge for at bekymringsrynkerne ikke kommer tilbage, kan man kombinere behandlingen med Botox.

>> TIP << når man får lavet en Botox eller filler behandling, vil der altid være en lille risiko for at man får blå mærker. Det anbefales derfor at man planlægger sin behandling, så hævelser og eventuelle blå mærker har lagt sig. 
 

HUSK! Lige meget om du vil booke tid til Botox eller filler, skal du til en konsultation. Efter konsultationen har du en betænkningstid på 48 timer inden du kan få udført behandlingen. 

>> Book en tid til Botox eller filler på en klinik i nærheden af dig <<

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.