Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efteråret er den perfekte årstid til fordybelse og ikke mindst selvindsigt. Går du i ring, eller fokuserer du på, hvorvidt din krop, sind og hud har det godt?

Efterår fyldt med fokus

Få GO Beauty magasinet direkte ind af døren og bliv opdateret med alt fra skønheds- og sundsuniverset. Køb det her >> 

 
Sundhed er mange ting, ikke mindst glæde. Vidste du, at du kan træne din hjerne til glade tanker? Det kan godt betale sig at gå i krig med de negative tanker. Positive tanker gavner nemlig både humør og helbred – så smiiiiil. Der er også lavet undersøgelser om, at ser du yngre ud, end du er, så lever du længere. Men er der hold i det?

Kroppens celler er forunderlige, og fedtceller er noget, mange af os forbinder med noget dårligt. Vi stiller skarpt på kroppens fedtceller og gør dig klogere på, hvorfor fedtceller også er gode for os. Det er svært ikke at forbinde fedt med appelsinhud, og faktisk døjer 90% af alle kvinder med de uønskede buler. Slipper vi nogensinde af med det?

Efteråret er årstiden, hvor vi for alvor kan se, hvilken skade solens stråler har forvoldt på huden. Det er også den perfekte årstid til at arbejde på pigmenteringen. Vi kigger på, hvilke muligheder og behandlinger, der findes, når man vil pigmentpletterne til livs.
I mange år har kirurgi været noget, vi holdt for os selv, men ansigtsløftet er tilbage, og denne gang taler vi om det!

Verdenen er så småt begyndt at åbne igen, og i denne udgivelse tager vi dig med til 5 skønne steder, hvor du kan gemme dig, varme dig og glemme alt om den mørke og kolde tid.

I GO Beautys efterårsudgivelse får du alle de nyeste trends og tendenser inden for hår, makeup, hudpleje mm.

Skøn med kun ét klik

Vidste du, at du kan booke din næste skønhedsbehandling direkte på gobeauty.dk ”Book dig skøn”? Få inspiration og tips til hvilken behandling, du skal vælge, og book en behandling på en professionel klinik i nærheden af dig. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet.
Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk Det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Vi glæder os til at gøre dig efterårsklar fra top til tå. Læn dig tilbage og lad dig inspirere.

Rigtig god læselyst!
Sabrina og Camilla – og hele redaktionen
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.