Kollagen er godt, hvis du vil have en smuk og glat hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvad er kollagen og hvorfor er det vigtigt, hvis du vil have en smuk hud? Læs med her og blive klogere på hvorfor du bør tage kollagen.

Kollagen er godt, hvis du vil have en smuk og glat hud

Nutrinic er en dansk virksomhed, der på meget kort tid har sat et stort aftryk på det danske ”inner-beauty”-marked. Hele ideen deres første produkt Kollagen+ var at skabe et kollagentilskud, som både er klinisk dokumenteret og miljøcertificeret med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein vi helt naturligt har i kroppen, både i hud, led, brusk, sener og bindevæv. Kollagen er en vigtig byggesten for kroppen, der hjælper til at opretholde en fast og smidig hud. Som en naturlig del af aldringsprocessen, falder produktionen af kollagen når vi bliver ældre. Faktisk starter produktionen allerede med at falde fra 25 års alderen. Vi kan derfor få brug for en hjælpende hånd, for at opretholde en fast og smidig hud med færre linjer og rynker.

Kollagen+ er portionsanrettet og tilsat C-vitaming og zink. 30 breve 349 kr./299 kr. pr. måned (abonnement).

>> Vidste du? << Nutrinic Danmark vandt Danish Beauty Awards i kategorien ”Årets inner-beauty” til Danish Beauty Awards 2021.

Hvor lang tid går der før man kan se resultater?

De fleste oplever at kunne se en forskel i løbet af 8-12 uger. Det anbefales at du indtager kollagenpulver i 3 måneder inden du bedømmer effekten. Det er meget individuelt hvordan man ser og mærker effekten efter de 3 måneder. Resultatet kan variere fra person til person afhængig af den generelle livsstil, alder og hudtype, men et klinisk studie foretaget med Nutrinics kollagenpulver viser fine resultater på bl.a. dybden af rynker efter kun 6-12 ugers brug. Kroppen har brug for kollagentilskuddet løbende for at opretholde effekten, men skulle du mod forventning glemme det en enkelt dag, så sker der ikke noget ved det.

Resultatet ved dagligt indtag kan variere afhængig af udgangspunktet. Langt de fleste vil se og mærke en klar forbedring i hudens elasticitet og spændstighed, som vil reducere rynker og linjer.

>> TIP << Det kan anbefales at tage før og efter billeder. Vi glemmer udgangspunktet når vi kigger os selv i spejlet hver dag.
 

Hvad er forskellen på bovine og marine kollagen?

Markedet for kollagenpulver er eksploderet gennem de seneste år. Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige produkter, og hvornår skal man vælge det ene frem for det andet?

Først og fremmest vil man kigge på om man har en generel holdning til hvilket dyr produktet kommer fra.
Bovine kollagen kommer fra hud og knogler fra kvæg, og marine kollagen kommer fra fiskeskind og ben fra fisk.

Nutrinic har valgt at arbejde med marine kollagen grundet de mange fordele, der hører med for både huden og miljøet. Marine kollagen er med sin lave molekylevægt nemmere for kroppen at optage og opløses nemt i væske.

Nutrinics varemærkebeskyttede kollagen ECOllagen stammer fra bæredygtigt opdrættede ferskvandsfisk. Kollagen fra netop ferskvandfisk har et lavere sodiumindhold end saltvandfisk og er derfor mere smags- og lugtneutralt.

Hvordan tager man kollagen?

Kollagen+ kommer i små doseringsbreve, der gør det nemt at have med på farten. Bland pulveret i din morgensmoothie, juice, morgenkaffe eller vand.

Sådan gør du for at få den bedste opløsning:

  • Hæld pulveret i et tomt glas
  • Kom derefter vand i glasset og rør rundt.
  • Lad det stå i 1-2 minutter og se hvordan pulveret er fuldstændig opløst og drikkeklar.

Hvad betyder ASC-certificeret?

Nutrinic Danmark er dansk produceret og er det eneste danske ASC-certificerede kollagentilskud. ASC-certificeringen betyder at produktet er produceret under strenge miljø- og kvalitetskrav, og det er fuld sporbart fra kilde til endeligt produkt. Det er for at sikre at produkterne er bæredygtigt fremstillet og produceret med øje for dyrevelfærden. Produkterne er derudover blevet testet af et 3-part laboratorium, som sikrer at de er fri for tungmetaller og forurening.

Ny lancering

Nutrinic har netop lanceret Kollagen Pure, der er 100% marine kollagen uden andet tilsat. Kollagen+ som vi allerede kender, kommer i de praktiske doseringsbreve og er tilsat C-vitamin og Zink. Pure er fuldstændig ren, smagsneutral og er helt perfekt til både kolde og varme drikke. Kollagen Pure kommer i en bøtte til dem, der selv foretrækker at dosere.

Kollagen Pure er 100% ren kollagenpulver uden tilsat smag. 150g til 30 doseringer. 249 kr./212 kr. pr. måned (abonnement).

GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer har udtalt:
“Jeg er meget overrasket over hvor meget jeg har kunne se resultater på specielt mit hår. Jeg har altid haft ret meget hår men pludselig voksede der en masse små nye fine hår ud, som har givet mig endnu mere fylde i håret. Derudover elsker jeg de små doseringsbreve, det gør det super nemt at have med på farten.”
 

Læs mere om Nutrinc her >>

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.