Hvad er lermasker godt for?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis ikke du allerede har en lermaske hjemme på hylden, er der flere gode grund til, at prøve det.

Hvornår bruger man en lermaske?

Døjer du med tilstopninger, urenheder eller en fedtet hud, er en lermaske et absolut must have i dine hudplejerutiner. Har du meget olieret og fedtet hud skyldes det en overproduktion i talg, og her kan lermasken hjælpe huden tilbage på sporet samt minimere det naturlige fedt. Ved at tilføje en lermaske en gang om ugen, kan du opnå en klarere hud med færre tilstopninger.

Lermasker er ikke kun for dem, der har uren hud selvom lermasker har tendens til at fungere bedst på dem af os, som døjer med en fedtet hud eller dem af os der har tilbøjelighed til udbrud, er de stadig generelt velegnede til alle hudtyper. Selvom du har tør hud indeholder mange af de bedste lermasker på markedet i dag, en række aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, der fugter huden. Så udover at udrense, får du også en mere klar og gennemfugtet hud.

Er lermasker velegnede til alle hudtyper?

Som så mange andre produkter afhænger det af valget af lermaske. Nogle produkter er mest egnet til en fedtet og uren hud, men de fleste lermasker kan sagtens bruges efter behov, og på en tør og normal hud. De fleste af os kan til tider døje med en mere fedtet hud med urenheder, og her er en lermaske et must. Det gode ved en lermaske er også, at den arbejder på hudstrukturen. Huden bliver mere ensartet og klar efter brugen af masken.

Hvor ofte kan man bruge en lermasker?

Hvor ofte man har behov for at bruge en lermaske, afhænger af hudens tilstand. Døjer du med en uren og fedtet hud, kan du med fordel bruge masken 1-2 gange om ugen. Har du derimod en mere tør og følsom hud, kan du bruge den når behovet opstår f.eks. i perioder med flere urenheder. Er din hud meget følsom, kan du opleve at den vil reagere på de aktive ingredienser. Her kan man vælge at bruge lermasken som spot treatment og f.eks. i næsefløjene eller på hagen. På den måde undgår du, at irritere huden der hvor den er ekstra sart.

Hvordan fjerner man en lermaske?

En lermaske størkner på huden. Når den har siddet de 5-10 minutter den skal. Når du fjerner masken, kan du bruge en vaskeklud med lunkent vand. Dup og hold kluden på huden, til du kan mærke at masken stille og roligt opløser sig. Pas på med at være for voldsom og utålmodig når du fjerner masken, specielt hvis du har mange urenheder og sensitiv hud. Påfør herefter dit serum og efterfølgende dag eller natcreme.

Ecooking Lermaske. 100 ml. 229,95

Ecookings lermaske er en rensende og opfriskende maske, der kan minimere porer samt reducere ujævnheder og uren hud. Det er en kombination af Iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som tilsammen skaber effekten i Ecookings Lermaske. De aktive ingredienser virker både behandlende og forebyggende.

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask. 90 ml. 380 kr.

Masken fra Ole Henriksen er beriget med ekstrakt af dueurt og fjeldskær, som er antioxidant-rige planter, der har tilpasset sig så de kan trives i ekstremt kolde områder og lindrer, forfiner porerne og gør huden smukt mat.

Beauté Pacifique Lermaske. 50 ml. 180 kr.

Masken indeholder tre forskellige lerarter, der tilsammen opsuger fedtstof og olie samt og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade. Afhjælper let kløe og dæmper irritation i huden og indeholder desuden ferskensaft, der giver en frisk følelse og en naturlig duft.

Share.

About Author

Comments are closed.