Skal du have implantat i brysterne? Undersøg muligheder for operation, før du går i gang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er vigtigt at undersøge mulighederne for en brystimplantatoperation, før man går i gang. Det er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt, at man har alle de nødvendige oplysninger på plads. Første skridt er typisk at tale med en kirurg om dine ønsker og behov. Kirurgen vil kunne give dig information om de forskellige typer implantater og risiciene ved operationen. Eksempler på sådan en operation kunne være dem, der er tilbudt af Motiva med deres implantater ved autoriserede plastikkirurger.

Hvilke forskellige typer af operationer udfører Motiva?

Motiva udfører et par forskellige typer af operationer, når det kommer til brysterne, hvad end formålet er at forstørre dem eller at rekonstruere dem. MotivaHybrid er en af deres operationsmuligheder, der tager fedt fra din egen krop, renser det, og fyldes i brysterne med implantaterne, så du får et mere længerevarende resultat. En anden mulighed er Motiva MinimalScar, hvor implantationen sker gennem et snit, der er halvt så stort som et almindeligt snit, men giver det samme resultat – her er der mulighed for, at helingen går hurtigere, og at sandsynlighed for arvæv minimeres kraftigt.

Er alle kosmetiske brystoperationer lige sikre og effektive?

Det er meget vigtigt at huske på, at alle kosmetiske brystoperationer ikke er lige sikre og effektive. Det afhænger helt af den kirurg, der udfører operationen og deres teknik. Derfor er det altid en god idé at undersøge forskellige kirurger og se deres tidligere arbejde, for at få et bedre indblik i deres niveau af professionalisme. Desuden skal man sørge for, at man har realistiske forventninger til resultatet – da dette vil hjælpe med til ikke at blive skuffet over slutresultatet. Læs eventuelt mere om patientsikkerheden ved kosmetiske operationer, så du er forberedt på, hvad du har af muligheder, hvis der opstår problemer.

Hold øje med implantaterne i et stykke tid efter operationen

Det er vigtigt at holde øje med implantaterne i et stykke tid efter operationen. Dette skyldes, at det kan tage lidt tid for kroppen at vænne sig til implantaterne og deres placering. Derfor skal man sørge for at følge lægens anvisninger om, hvordan man skal pleje og passe på sine implantater. Dette kan inkludere regelmæssige besøg hos lægen, som vil undersøge, om alt er, som det skal være, og om der er nogen tegn på infektion eller andre problemer. Har man valgt at få en fedttransplantation i forbindelse med operationen kan det også være en god idé at starte på en sund livstil med varieret kost og motion – følg dog altid lægens anvisninger først.

Share.

About Author

Comments are closed.