Nyt

Skønhedsredaktørens vinterfavoritter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinteren er for mig den perfekte tid til fordybelse i både krop, hud og sind. Jeg bruger de kolde måneder på at hygge mig i stearinlysets skær, læse en god bog og forkæle mig selv med ansigts- og hårmasker.

Husk at forkæl dig selv

Tålmodighed er kodeordet

Pigmentering i ansigtet er ikke kun generende at kigge på, det er også utroligt svært at arbejde med og kræver en del tålmodighed at slippe af med. Neostrata Illuminating serum er et kraftfuldt serum, som lysner og giver en smuk glans. 30 ml. 599 kr.

Farvel til det varme skær

Da jeg med jævne mellemrum udsætter mit hår for blegning, kommer det nemt til at få et varmt skær med et mat og kedeligt look. Derfor bruger jeg en lilla shampoo som Stuhr blonde silver shampoo, der neutraliserer de varme og gule nuancer. Den renser håret og giver et mere friskt og sundt hår. 250 ml. 94,95.

Når enderne er gode…

En god hårkur er et must, og en økonomisk en af slagsen er et endnu større must. Derfor bruger jeg Aussie Moisture Deep Treatment. Lad hårkuren sidde i 3 minutter og se, hvordan det tørre hår bliver transformeret til et sundere, friskere og mere glansfyldt hår. 250 ml. 48,95 kr.

Få bugt med tør hud

Min hud bliver meget tør, faktisk hele året rundt, derfor er det vigtigt, at jeg bruger en god bodylotion, som tilfører huden en masse fugt. Når jeg husker det, bruger jeg en bodyscrub i badet og påfører efterfølgende en bodylotion. Når man exfolierer de døde hudceller af, kan huden bedre optage og få gavn af de gode og plejende ingredienser i cremen. Clarins Moisture Rich Body Lotion fugter og nærer huden i dybden. 400 ml. 299,95 kr.

Skønhed starter indefra

Online yoga og meditation er en nem og effektiv måde at implementere nogle gode sunde vaner. Få din krop og sind i balance ved at finde ro efter en lang dag på arbejdet og en hektisk hverdag. Prøv at finde ro med en bodyscan i ørerne og mærk, hvordan du langsomt slapper af i hele kroppen, kropsdel for kropsdel. Det altafgørende for en god oplevelse er, at man finder den yogalærer og stemme, der passer bedst til dig og giver dig ro. Jeg kan varmt anbefale Cathrine yoga og Calm app’en, men der findes mange skønne alternativer på f.eks. YouTube helt gratis.

Share.

About Author

Comments are closed.