Hvad kan man gøre ved hævede øjne?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En dårlig nattesøvn sætter sine spor i ansigtet. Hævede øjenomgivelser får dig til at se træt ud. Læs her hvad du kan gøre!

Hvad kan man gøre, for at slippe af med hævede morgenøjne?

Vi kender det alle sammen, vi vågner op efter en mere eller mindre god nattesøvn, og næsten ikke engang vores ansigtsgenkendelse på telefonen kan kende os, fordi vi er så hævede og krøllede i ansigtet. Men bare rolig, der er gode råd at hente, i kampen om at komme til at ligne sig selv igen.

6 tips til at bekæmpe hævede øjne

1. Kold vand

Gør en vaskeklud våd med is koldt vand og læg den på ansigtet og mærk hvordan du både føles og ser friskere ud. Du kan også nøjes med at splashe koldt vand i ansigtet, hvis ikke du har tålmodighed eller tid til at ligge med en kold klud.

2. Kølende maske

Gør dig selv en tjeneste og hav en kølende øjenmaske liggende i køleskabet eller fryseren. Så har du den altid ved hånden når behovet opstår. Du kan eventuelt lægge en sheet maske under, for at give hele ansigtet den bedste start på dagen. Den bedste måde at gøre sig festklar!

3. Gua sha og massage

En gua sha og lidt drænerende massage om øjenomgivelser kan fjerne noget af det overskydende væske og mindske de hævede øjenomgivelser. Derudover er det utrolig rart og afstressende.

4. En god nats søvn

Din skønhedssøvn er altafgørende for et friskere udseende. Prioriter din nattesøvn, det er vigtigt for både inner og ydre skønhed og overskud.

Tip til en bedre nats søvn. En sovemaske kan lukke lyset ude hvor ørepropper kan lukke snorken og andre forstyrrende lyde ude og sikre en bedre nattesøvn.

5. Allergi

Lider du af allergi kan det være en af synderne til hævede øjne, det er specielt i foråret man kan være plaget af det. Men det kan også skyldes nyt vaskemiddel eller skyllemiddel hvis du er overfølsom overfor det.

6. Jasper øjenmaske. 80 kr.

Denne øjenmaske er genanvendelig, kan opvarmes i mikroovn eller nedkøles i fryseren. Masken indeholder gelbeads, som former sig efter ansigtet og giver en beroligende effekt.
Den kolde øjenmaske dæmper blodcirkulationen, reducerer hævelser, poser under øjnene og lindrer ved overanstrengte og trætte øjne. Linder hovedpine og migræne.
En varm øjenmaske bevirker, at ømme og overbelastede muskler omkring øjnene afslappes, blodcirkulationen fremmes, og eventuelle smerter lindres. Dette sætter også bedre gang i den naturlige healing omkring øjnene.

Share.

About Author

Comments are closed.