Hvorfor får man appelsinhud?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du skal vide du ikke er alene… Appelsinhud rammer helt op til 80-90 pct. af alle kvinder. Sådan mindsker du den bulede hud.

 Det skal du vide om appelsinhud

De mørke vintermåneder kan være svære at komme igennem. Humøret er ikke helt i top, flere af os har mindre energi, huden er blegere og den bulede hud som også kaldes appelsinhud bliver mere synlig.

Vend de mørke og kolde måneder til noget positivt, brug tiden og de mørke dage på at forkæle dig selv. Det er den ideelle tid at klargøre huden til det forår vi alle hungrer efter. Husk du er ikke alene, op mod 80-90 pct. af alle kvinder oplever at have appelsinhud i større eller mindre grad, i løbet af deres liv.

Vidste du; Appelsinhud kaldes også cellulite. Den bulede ujævne hud kan ramme alle uanset vægt og alder.

Den gode nyhed er at der er masser man selv man gøre, for at minimere den bulede ujævne hud. Start med at kigge på din generelle livsstil og kost. Kig på din mor, om du er mere disponeret for at få appelsinhud. Det kan nemlig også være genetisk betonet.

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud er kort fortalt ophobninger af fedt i bindevævet. Den bulede og ujævne hud bliver derfor mere synlig, hvis man spiser usundt og ikke dyrker motion. Med årene bliver bindevævet mere stift og når fedt og væske hober sig op, bliver huden mere ujævn og bulet at se på. Man kan som sådan få appelsinhud på hele kroppen, men for de fleste kvinder er det specielt på lår, mave og arme.

Man kan have appelsinhud i større eller mindre grad. På nogle er det tydeligt at se den bulede hud, hvor andre kun kan se den, hvis de kører hånden op af huden. Har man en mildere/begyndende form for appelsinhud, kan huden se lidt ujævn og dejet ud.

Hvordan kommer man af med appelsinhud?

Der findes desværre ikke nogen mirakelkur når det kommer til appelsinhud. Det er hårdt arbejde og der skal en livsstilsændring til, for at få en mere jævn og fast hud. Det gode er at det sagtens kan lade sig gøre, at mindske cellulite! Kolde bade der sætter gang i blodcirkulationen, en god nats søvn så kroppen kan regenerere, regelmæssig motion, lange gåture, mindre sukker og en sundere livsstil hvor du også skal huske at drikke masser vand. Det kan virke som et uoverskueligt projekt, hvis man skal ændre det hele på en gang. Men lav nogle små ændringer af gange og mærk, hvordan kroppen får mere energi og huden bliver pænere.

Kan man få hjælp til at mindske appelsinhud?

Der findes flere professionelle behandlinger, der kan mindske cellulite. En af de effektive og populære behandlinger er LPG Endermologie. Behandlingen udføres hos en professionel kosmetolog og tager ca. 1 time pr. gang.

Under LPG er du iført en dragt du får udleveret. Det anvendes et maskinelt hoved, der skaber et vakuum, hvor huden suges op. Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til kroppens celler. Det er med til at øge fedtforbrændingen og aktivere kroppens affaldsstoffer, som sammen med overflødigt væske føres ud af kroppen på en naturlig facon. Dette udglatter huden og hjælper netop med at fjerne appelsinhuden.

>> Se har hvilke klinikker, som tilbyder LPG behandlinger <<

Derudover kan du bruge en tørbørste eller gua sha derhjemme, for at sætte gang i blodcirkulationen og mindske væskeophobninger.

Det nyeste på markedet er en ny injektionsbehandling, som kun udføres af sygeplejersker eller læger. Klinik N’age er en af de kosmetiske klinikker, der tilbyder cellulitebehandlingen.

>> Læs mere om cellulitebehandlingen HER <<

HUSK det er aldrig for sent at ændre sin livsstil og gøre noget godt for sig selv!

Share.

About Author

Comments are closed.