Nyt

Vinterens nyeste skønheder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi er begyndt at gøre op med køb-og-smid-ud kulturen og vil i stedet købe mere velovervejet og færre ting. Kvalitet er på manges læber, og selv om pris og kvalitet ikke altid hænger sammen, kan det at gøre noget godt og forkælende for sig selv være lig med velvære. Få her 7 skønne nyheder…

Du fortjener lidt forkælelse

Se flere resultater på scandinavianbiolabs.dk

1. Den naturlige løsning mod hårtab

Hårtab er et helt almindeligt problem, faktisk så almindeligt at forskning ifølge Scandinavian Biolab peger på, at ca. 57% af kvinder og 73% af mænd vil have oplevet hårtab inden de runder 80 år. Med de rigtige hjælpemidler kan man på en naturlig måde bekæmpe hårtab og få fylden tilbage.

Scalp Activation Roller er udstyret med 540 titaniumnåle. 299 kr.

Scalp Activation Roller er Scandinavian Biolabs nyeste lancering. Microneedling værktøjet er designet til skånsomt, men effektivt, at stimulere hovedbunden for at danne basis for en bedre vækst og et fyldigere hår. Rolleren er designet til at støtte effekten af den aktive serum Bio-Pilixin Activation.

Bio-Pilixin® Seru. 100 ml. 349 kr.

Serummet er udviklet til at hjælpe med at reducere hårtab, med indhold af effektive aktive ingredienser inspireret af naturen. Udviklet af førende eksperter til at fremme stærkere og tykkere hår. Indeholder plantevækstfaktorer, hvoraf nogle er udviklet gennem stamcelleteknologi, for at hjælpe med at pleje hårsækkene og bidrage til at fremme hårvækst.

2. Superkræfter

Calming Blue Balm. 215 kr.

Efterhånden som vi bliver ældre og klogere, udvikler vi os forhåbentlig til bedre versioner af vores tidligere jeg. Vi forvandler os til noget nyt, men beholder de bedste stykker af den, vi altid har været i vores kerne. Raaw by Trice er blevet til Raaw Alchemy. Alchemy er en tilsyneladende magisk proces, hvor man omdanner eller kombinerer elementer til noget nyt. RAAW Alchemy er en ren og økologisk hudpleje- og duftserie, fremstillet af naturens fineste ingredienser og bedst bevarede hemmeligheder. Alle ingredienser er nøje udvalgt for deres individuelle superkræfter, og hvordan de komplimenterer hinanden for at opnå bedre resultater. Hver eneste dråbe tæller.

3. Det eksklusive valg

Total Regenerating Cream Day 50 ml. 2.889 kr.

Den nyeste serie fra Shiseido hedder Future Solution LX, og her er der tale om ren luksus! Denne multifunktionelle dagcreme indeholder den unikke formel ”daytime defense gene”, der beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler og det oxidative stress, vi udsættes for hver dag. Du skal ikke bruge mere, end hvad der svarer til en ært, og huden vil få den ultimative pleje, fugt og beskyttelse.

4. Når trænings udstyr også skal være pænt

Træningsbold. 6.080 kr.

DIOR X TECHNOGYM er et samarbejde, du ikke må snyde dig selv for at tjekke ud, hvis du vil have luksus og træning i et og samme produkt. Technogym tilbyder nogle af de bedste og mest eksklusive træningsmaskiner på markedet, og kender man bare lidt til mode, kender man Christian Dior. Denne smukke træningsbold vil pynte i hjemmet, og så kan man lave alle sine favoritøvelser.

5. En snak om skønhed

Mangler du inspiration til den næste podcast, vil vi gerne slå et slag for ”skincommunity”, som er en række afsnit om skønhed, hudplejeproblemer og meget mere. Med andre ord alt det en ægte beautynørd gerne vil vilde. De to kvinder bag podcasten hedder Karen Marie Groth og Anne Christine Persson og har begge mange års erfaring i branchen.

Find podcasten på Spotify.

6. Slip af med dårlige vaner

Vind over vanerne. 169 sider 230 kr.

Har du som de fleste af os dårlige vaner du gerne vil lægge på hylden, kan denne bog måske give dig redskaberne til at bryde dem. Magnus Maimonide fører dig igennem bogens seks trin og viser dig, hvordan du har potentiale til at få bugt med alle slags dårlige vaner. Hvad end du vil af med sukkertrangen, bruge mindre tid på de sociale medier eller generelt bekymrer dig for meget, kan bogen ”Vind over vanerne” vise dig, hvordan du kan påvirke dit liv positivt, ved at tage fat i de dårlige vaner.

7. Inner beauty

Glow Collagen. 30 doseringer. 199 kr.

Kollagenpulver har længe været et buzzword i skønhedsbranchen, og nu har Wellexir med Medina bag roret præsenteret dets nyeste produkt. Premium Collagen gør det nemt at få dit daglige kollagen tilskud. Pulveret kommer i letanvendelige portionsstørrelser og er lige til at opløse i vand, kaffe, the, juice eller smoothie. Pulveret kommer med forskellige smagsnuancer samt 100 pct. smagsneutralt og det opløses øjeblikkeligt.

Share.

About Author

Comments are closed.