Ingen sommer uden Coola

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Solskin og sommer er som balsam for sjælen. Der er ikke noget bedre end at mærke solens stråler på huden. Men selvom solskin er en kærkommen ven, er det vigtigt at beskytte huden mod de skadelige UV-stråler ­– uanset om sommeren bliver nydt i Danmark eller sydpå.

Husk at beskyt dig i solen

Du har sikkert hørt rådene før: Husk solcreme, søg skygge, og plej huden efterfølgende. Rådene har vi hørt mange gange fra Sundhedsstyrelsen, men det gør dem ikke mindre relevante.

Hos COOLA finder du et sortiment af solbeskyttelse der er så bredt og varieret, at man nemt kan finde sig nogle nye solfavoritter. Produkterne er skabt på effektive, rene og miljøbevidste ingredienser, for at tage hensyn til alle hudtyper – selv sensitiv hud. Nyd solen!

Daglig glød: JUST DEW IT!

Skal sommergløden have et boost? Det silkebløde Dew Good Iluminating Serum SPF 30 giver øjeblikkelig glød med en dewy finish og vægtløs SPF 30-beskyttelse. 399 kr.

Silkeblødt serum: MULTI-USE BESKYTTELSE

Har du svært ved at få indarbejdet SPF i din hudplejerutine? Så er de bløde Sun Silk Drops lige noget for dig! De er fremstillet med en planteafledt teknologi, der både giver bredspektret solbeskyttelse og hjælper med at afbøde virkningerne af blåt lys, infrarød stråling og forurening. Brug dråberne alene eller bland op med din dagcreme eller foundation. 399 kr.

Populær klassiker: NEM SOLSPRAY

Et musthave til sommeren! Den økologiske solspray fordeler sig jævnt og let på huden uden at klistre. Perfekt til dig, som gerne vil have hurtig og nem solbeskyttelse på farten. Findes i fire forskellige varianter: Piña Colada SPF 30, Tropical Coconut SPF 30, Guava Mango SPF 50 og Fragrance-Free SPF 50. 259 kr.

Shiny solbeskyttelse: BLØDE LÆBER

Læberne har også brug for lidt ekstra kærlighed – især når solen rammer. Med Liplux Hydrating Oil SPF 30 får du en læbeolie, som beskytter dine læber mod solen og efterlader dem med en skøn og shiny finish. De fugtgivende og nærende ingredienser kombinerer fugten fra en læbeolie med det fyldige look, en lip gloss ville give. 169 kr.

Dag & Nat: 2-i-1 PLEJE

En øjenduo der passer godt på din hud døgnet rundt. Den vitaminfyldte dagcreme beskytter med SPF 30, mens den resveratrolspækkede natcreme hjælper med at pleje huden natten over. Du får begge cremer med i den praktiske todelte krukke, så du ikke behøver at købe separate produkter til dag og nat. Dobbelt op på forkælelse i én krukke! Day SPF 30 & Night Eye Cream Duo. 449 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.