Intimvoks til mænd, findes det?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du har nok hørt om bikini eller brasiliansk voksbehandling til kvinder, men kan mænd også få lavet intimvoks?

Kan mænd få intimvoks?

Det korte svar er ja, det er dog langt fra alle skønhedsklinikker, der tilbyder behandlingen. Mænds hårvækst er kraftigere end kvinders og kan derfor resultere i at mange mænd vil opleve at hårene vokser hurtigt ud og man kan få mange indgroede hår, hvis man vælger at barbere sig de intime steder. Derfor kan en voksbehandling være et rigtig godt alternativ. Resultatet holder længere, huden er silkeblød i længere tid og mange vil opleve at huden er langt mindre irriteret med færre indgroede hår.

Hvad indebærer en brasiliansk voksbehandling til mænd?

Når mænd bestiller tid til en brasiliansk voksbehandling fjernes alt håret ved roden, pungen og mellem ballerne som udgangspunkt. Har man ønsker om at beholde hår nogen steder, kan man selvfølgelig sagtens selv vælge det. Behandlingen udføres efter den individuelles ønsker.

Er det første gang du prøver en intim voksbehandling?

Det kan være meget grænseoverskridende når man skal have en intimvoks første gang, dette gælder både mænd og kvinder. Det er en utrolig populær behandling, og den professionelle behandler udfører behandlingen hver eneste dag. For behandleren er det en helt naturlig behandling at udføre, og der er derfor slet ikke noget at være nervøs for.
Smerte er individuelt, og det er derfor meget svært at sige om det gør ondt. Behandlingen kan selvfølgelig mærkes, men den er til gengæld hurtigt overstået. Hele behandlingen er overstået på ca. 30-45 minutter.

TIP! Tag et par nye trusser eller boksershorts med til efter behandlingen. På den måde undgår du at der kommer unødvendige bakterier og skidt på huden.

 

Efter behandlingen

Efter en voksbehandling skal du undgå at dyrke sport, solbade, gå i sauna eller tage meget varme bade 12 timer efter behandlingen. Efter behandlingen vil man være lidt rød. Dette varierer også fra person til person afhængig af hårets struktur og mængde, men det fortager i løbet af de efterfølgende timer.
Giv huden ro på det behandlede område, og undgå at pille og røre ved huden.

Share.

About Author

Comments are closed.