IPL kan fjerne rødme og kar i ansigtet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mange af os får karsprængninger og rødme i huden med alderen. Med IPL kan du komme kar og rødme i ansigtet til livs.

Kan man fjerne karsprængninger i ansigtet?

Som udgangspunkt kan alle karsprængninger og rødme i ansigtet fjernes. Der kan være forskel på hvor mange behandlinger man skal have, for at komme helt af med dem. Nogle karsprængninger er mere yderliggende end andre og det er netop det, der har betydning for hvor ”nemme” de er at fjerne. Jo mere yderliggende de er, desto lettere er de at komme af med.
I nogle tilfælde ligger karsprængninger så dybt i huden, at IPL-behandlingen ikke kan nå helt ned til dem og fjerne rødmen.

Kan alle få fjernet karsprængninger med IPL?

Der er tale om en behandling med meget få bivirkninger, og derfor kan de fleste få lavet behandlingen. Men der er som ved så mange andre behandlinger, undtagelser. Inden man får foretaget behandlingen skal en konsultation være gennemført med en sygeplejerske eller læge, der vurderer om behandlingen er den rette. Disse kontraindikationer er nogle af de undtagelser hvor man ikke kan få IPL-behandling;

  • Du må ikke have Pacemaker
  • Du må ikke være på medicin som f.eks. Tetracyklin da huden bliver mere lysfølsom
  • Du må ikke være solbrun
  • Du må ikke have epilepsi da lyset kan provokere et anfald
  • Man skal være over 18 år.

Book en konsultation og snak med din behandler. Inden og efter behandlingen skal du undgå A-vitamin cremer, da huden bliver mere følsom.

Som udgangspunkt kan alle karsprængninger og rødme i ansigtet fjernes med IPL behandling.

Gør IPL-behandlingen ondt?

Smerte er meget individuelt, men behandlingen kan mærkes. Man får udleveret et par beskyttelsesbriller, så øjnene bliver beskyttet mod lyset. Man kan få et lille chok når man mærker skuddet fra IPL. Det føles som en varm elastik på huden. Det er heldigvis hurtigt overstået. Afhængig af områdets størrelse og følsomhed, kan man i nogle tilfælde påføre en bedøvende creme inden behandlingen.

Kan man gå på arbejde efter behandlingen?

Man kan sagtens gå på arbejde efter behandlingen. Du kan være lidt rød og hævet og i nogle tilfælde lidt øm de efterfølgende dage. Hævelse er som regel på de mere sarte omgivelser hvor huden er tynd og følsom, som f.eks. øjenomgivelserne.
Undgå sol og træning efter behandlingen. I meget sjældne tilfælde kan der opstå sår og blærer. Hvis det sker, er det vigtigt at du ikke piller i det, men lader det hele i ro og fred.

Hvor mange IPL-behandlinger skal man have?

Antal behandlinger variere afhængig af dybden. Som udgangspunkt skal man regne med 2-4 behandlinger. Behandlingerne udføres med ca. 4 ugers mellemrum.

Share.

About Author

Comments are closed.