Ja tak til vægttab

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er ofte nemmere sagt end gjort at ville tabe sig. For det handler ikke bare om at tænke over, hvad du putter i munden – det handler om en livsstilsændring. Og hvis det ikke går hurtigt nok, og resultaterne udebliver, så giver størstedelen af os op.

Vægttab, motivation og mere overskud
med Nupo

>> GO Beautys tester Nupo i 3 måneder. Følg med her på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet, hvor vi følger Katrines vægttab. <<

Nupo Diet er netop kendt for at belønne din motivation hurtigt. Det er med til at give kroppen en fornemmelse af overskud, og samtidig får du et mentalt overskud.
Det kræver viljestyrke og målrettethed at tabe sig. I hvert fald hvis du ønsker et vægttab, der skal virke og ikke mindst vare ved. De fleste, der har været igennem en kur, ved, at det er benhårdt arbejde, og at resultatet sommetider kan virke uoverskueligt og meget langt væk. Derfor er det simpelthen så vigtigt, du vælger en kur, der passer til dig og din motivation. Og ja, der er virkelig mange at vælge imellem, og det er vigtigt, du gør dit hjemmearbejde, så du er klædt ordentligt på, inden du går i gang med en livsstilsændring. For det er, hvad det er – en livsstilsændring.

Resultater

Der er mange årsager til, at folk vil tabe sig – og ligeså mange grunde til, hvorfor man har taget på. Én ting er dog sikkert, og det er, at de fleste, der beslutter sig for en kur, ønsker resultater. Og gerne hurtigt. Det er også derfor, vi ofte hører, at en slankekur kun varede et par uger, for der skete jo ikke noget. Eller motivationen forsvandt i takt med, at vægten forblev på de samme streger. Hvis du også hører til dem, der ønsker hurtige resultater, så er Nupo Diet uden tvivl et fornuftigt valg til dig.

Formålet med Nupo Diet er at skabe den mest effektive og ansvarlige slankekur for dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab.

Resultater og mere overskud

Vælger du Nupo Diet, bliver I hurtigt bedste venner, fordi du hurtigt kan se, at det virker. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er hårdt mentalt. Du skal ikke bare tænke dig om, hver gang du putter noget i munden, nej – det handler også om at omstille dine gamle, dårlige vaner. Hvis du er en af dem, der i flere år har ”belønnet” dig selv hver gang, du syntes, du havde fortjent det – og belønningen bestod af sukker, chips eller fed mad, så er du langt fra alene. For rigtig mange af os forbinder nemlig mad og overvægt med følelser, og det er derfor, det er så svært at tale om og derfor, det kan være så svært at komme i gang og gøre noget ved det. Det kræver jo, at din hjerne er med dig, og hjernen elsker desværre dårlige vaner og rutiner, så det ER noget af en opgave.

Men de hurtige og synlige resultater gør, at hjernen, og resten af dig, er nemmere at få med på rejsen – for Nupo Diet giver en sejrsfølelse af, at du er på vej mod et mål, der måske virkede urealistisk for blot et par uger siden. Du får overskud, dit humør vokser, og din selvtillid følger trop. Så den målrettethed, det kræver at starte på Nupo Diet, giver dig nu en belønning i form at en ægte motivation, der kommer indefra. Så selv om de hurtige resultater absolut er værd at nævne, er alle de andre ”bivirkninger” mindst lige så vigtige for kuren. Du får det bedre med dig selv, og overskuddet kan være med til, at motion og træning pludselig bliver af lyst – og ikke af nød. Det må kaldes en win-win.

Dokumenteret virkning

Med mere end 35 kliniske studier bag sig, er Nupo et af de mest veldokumenteret VLCD brands (Very Low Calorie Diet) i verden. Nupo adskiller sig især ved at give dig en fuld kost –og ernærings erstatning for kun ca. 700 kalorier per dag, som sikrer, at der ikke bliver indgået et eneste kompromis med sundheden. Kunsten er at holde vægttabet efter endt kur, og det kan være rigtigt svært. Det er typisk her, mange falder i igen, fordi nu er målet nået, og så finder man tilbage til sine gamle vaner om at belønne hjernen. Helst med noget usundt. Nupo er altså en yderst effektiv kickstart, men det handler grundlæggende om at ændre sine kostvaner, så vægttabet kan bibeholdes. Det er netop derfor, Nupo har udviklet sin produktlinje med supper, barer og shakes, der er med til at gøre det nemmere at holde fast i den nye livsstil. Nupo-pulveret kender langt de fleste, men produktlinjen indeholder mange spændende ernæringsrigtige måltider.

Ved at erstatte dagens måltider med pulverernæring som Nupo kan alle – uanset vægt og køn – tabe sig markant. Det er der ikke noget hokus-pokus i – for når man indtager færre kalorier, end man forbruger, er vægttab en evident følge af anstrengelserne.

Det anbefales, at en fuldkosterstatning med Nupo Diet begrænses til max 8 uger, hvorefter du kan have 1-2 ugers pause med en energifattig kost.

Facts og myter om Nupo:

  1. Udviklet på Hvidovre Hospital i 1981, af daværende ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade.
  2. Navnet Nupo er en sammentrækning af ordene ”Nutritional Powder”.
  3. Nupo har mere end 35 kliniske studier bag sig og er således en af verdens mest veldokumenterede slankekure.

Myte: Man tager det hele på, når man stopper med Nupo
Fakta: Nej. Hvis man falder tilbage til gamle vaner og ikke tænker over, hvor mange kalorier, man indtager, også fra flydende energikilder, så vil man naturligt opleve at man tager på igen. Efter en Nupo Diet anbefales det at indtage ca. 20 % færre kalorier i forhold til normalt kalorieindtag de første 2-3 uger, da kroppen vil søge tilbage til den gamle vægt. Det kan f.eks. sikres ved at erstatte 1-2 af dagens måltider med et Nupo One Meal produkt (måltidserstatning). Hvorvidt man tager på igen eller vedligeholder sit vægttab afhænger af, om man kan fortsætte den sunde livsstil.

Myte: Det er ikke sundt at tabe sig hurtigt
Fakta: Det er ikke usundt at tabe overskydende fedtdepoter hurtigt. Tværtimod. Jo hurtigere du kommer af med overflødigt fedt, desto hurtigere får du en krop i balance. Forskere har konkluderet, at testpersoner der fik hurtige resultater, gennemførte et større vægttab på længere sigt. De testpersoner, der tabte sig langsomt, mistede motivationen og gennemførte derfor ikke deres mål, da de gav op undervejs. Hurtige resultater skaber motivation til at opnå sit mål.

Myte: Der er ikke næring nok i Nupo
Fakta: Nupo indeholder alt, hvad du har brug for, for at din krop fungerer optimalt. Alle vitaminer, mineraler, proteiner og fibre. Mængden af kulhydrater i Nupo Diet sikrer, at du får lige nøjagtig nok energi til at fungere optimalt – uden at tømme musklerne for energi. Ydermere får vi ofte slet ikke tygget maden længe og grundigt nok, så kroppen kan få fuldt udbytte af den næring, der er i maden. Nupo sikrer optimal optagelse, og det seneste kliniske studie viser, at den generelle sundhedsprofil hos testpersonerne var betydeligt bedre efter Nupo.

Myte: Nupo er for folk, der ikke orker en rigtig kur
Fakta: Nupo er en effektiv, sund og motiverende kur. Det er til gengæld også en genvej til at nå et mål hurtigt, men uden at gå på kompromis med sundheden. Man kan slippe fokus på kalorie-indtag, indkøbslister og madlavning og koncentrere sig om at ændre mentaliteten der har forårsaget overvægten til at starte med.

Myte: Det er fyldt med kemikalier og tilsætning
Fakta: Slet ikke. Nupo Diet er baseret på vitaminer, mineraler, fibre og proteiner og er helt fri for konserveringsmidler. Nupo er baseret på de fødevarer, smagsvarianten består af. Der er f.eks. rigtige jordbær i jordbærvarianten, rigtige grøntsager i grøntsags-suppen og rigtig kaffe i Cafe Latte smagsvarianten.

Læs mere om Nupo’s produkter og få gode råd og inspiration til et vægttab her >>
Share.

About Author

Comments are closed.