Test af Nupo: Jeg vil tilbage i min krop!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Følg Katrines vægttab og se, om det lykkedes hende at tabe sig og blive sommerklar.

Slank og sommerklar

GO Beautys testperson:

Katrine er 39 år, kæreste med Victor og de er forældre til Karl på snart tre år. Katrine har altid været i god form, trænet, spist sundt og det har været en naturlig levevej for hende. Men så blev hun gravid, og hun er aldrig kommet tilbage i sin krop. Selv om hun meget sjældent står på en vægt, så mangler hun i hvert fald 20 kilo fra det, hun drømmer om.

Katrines historie:

Da jeg mødte min kæreste, var jeg i mit livs form. Jeg trænede reformer-træning i fire år mellem 3-5 gange ugentligt – blot med få pauser i løbet af årene. Jeg kunne uden problemer – og ganske ofte – løbe 5 kilometer helt uden pauser, og mit humør og overskud blev altid i top efter min træning. Jeg var tæt på at være afhængig af at skulle bevæge mig.

Men… Så blev jeg forelsket, og undersøgelser har jo for nyligt bevist, at forelskelse gør os rundere og mere dovne. For mit vedkommende betød det, at jeg begyndte at nyde bedre og mere fed mad, og min træning blev droppet til fordel for en hyggelig aften i sofaen med Netflix. Kort efter blev jeg gravid, og det var her, det gik helt galt. Der skete noget mentalt i mig, der gjorde, at jeg stoppede al min træning, mine løbeture og mine gåture – til fordel for at spise i stedet for. Jeg spiste alt – uden at tænke mig om. Da jeg til et af de sidste lægetjek inden min termin fik at vide, at jeg havde taget tæt på 37 kilo på, stoppede jeg med at veje mig. Men med halvanden måned tilbage, har jeg helt sikkert taget et godt stykke over 40 kilo på.

Med halvanden måned tilbage af sin graviditet, har Katrine taget et godt stykke over 40 kilo på.

I dag – snart tre år senere – har jeg stadig ikke tabt mig. Der hænger stadig 20 ekstra kilo tungt på mig, og det generer mig fysisk, men vigtigst af alt gør det mig ked af det. Jeg ved, jeg kan se godt ud og føle mig godt tilpas, men jeg har simpelthen ikke fundet måden at komme tilbage på. Eller overskuddet, om du vil.

Det hører til historien, at min fødsel var ret dramatisk, og jeg endte med akut kejsersnit, og at jeg mere eller mindre var sengeliggende de første tre-fire måneder af min søns liv. Jeg fik desuden hælsporer, og dem har jeg nok brugt som en undskyldning for ikke lige at løbe en tur. De er dog nu på retur, så nu er det ”kun” ekstremt ondt i ryg og lænd, jeg døjer med. Og så min sukkertrang, som er værre, end den nogensinde har været. Her er min undskyldning, at jeg sover dårligt (eller min søn gør!), og at det nemmeste er at kaste slik eller chips i munden for at holde mig kørende. Det tager for lang tid med en grøntsagsjuice, en slankekur med komplicerede opskrifter eller lignende. For med en tumling på snart tre år, sker der noget hele tiden – og det er på hans præmisser.

Nu er jeg så der, hvor jeg ikke kan holde mit eget spejlbillede ud længere. Jeg længes efter at have det godt med mig selv. Jeg ved, jeg ikke kommer tilbage til den spændstige Katrine anno 2015, og det er også helt ok. Men jeg vil så gerne tabe mig – i hvert fald 20 kilo. Og jeg er villig til at gå all-in, for jeg mærker, at min motivation er her. Tænk at kunne føle mig godt tilpas til sommer. Wow, det kunne være så skønt! Mit eneste krav er, at det skal være en kur, der går hurtigt – og at jeg (ud over at falde i vægt) – også meget gerne vil i gang med at træne igen.

>> GO Beautys tester Nupo i 3 måneder. Følg med her på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet, hvor vi følger Katrines vægttab. <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.