Skønhed på en nytænkende måde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viljestyrke og troen på at kunne gøre en forskel blev starten på makeupmærket ILIA. Missionen var at skabe nogle produkter, med rødder fra det naturlige og organiske, og hvor alt omkring ingredienserne skulle være gennemsigtigt.

Fremhæv det, der gør dig til dig!

Historien om ILIA startede i Vancouver i Canada. Grundlægger Sascha Plavsic er opvokset nær havet, og naturen har altid betydet meget for hende. Som ung led Sascha’s yngre bror Zac, som i dag er hendes business partner af slem allergi og astma. Sascha og Zac’s mor var en sand pioner indenfor sundhed og wellness, og det blev hendes mission at heale sin søn, ved hjælp af en sund og organisk kost. Dette blev til en organisk food co-op som hun og andre familier i området grundlagde, da der på dette tidspunkt ikke rigtig eksisterede organiske markeder og butikker endnu. Læger havde fortalt, at Zac aldrig ville komme til at udøve nogen form for sport, men Zac blev healet, og i 2008 og 2012 gennemførte han sejlads i de Olympiske Lege.

Sascha mor har altid sagt;
”Hvis nogen siger noget er umuligt, så bevis det modsatte.”

Viljestyrke og troen på at kunne gøre en forskel blev starten på ILIA. Missionen var, at skabe et brand med rødder fra det naturlige og organiske, hvor alt omkring ingredienserne skulle være gennemsigtigt. Produkterne skulle være sikre at bruge, se godt ud og ikke mindst så skal de performe.

”Skønhed handler om mere end blot at udelade farlige kemikalier og toksiner. Det handler om at tilføre plejende, økologiske og naturlige ingredienser, samtidig med at produkterne fortsat leverer smukke og opbyggende farvenuancer.” 
– Sascha Plavsic

>> ILIA blev lanceret i Danmark i november 2018 og forhandles blandt andet hos UntoldSecretz.dk

GO Beautys 3 favoritter:


ILIA True Skin Serum Foundation
smelter ind i huden og har en vægtløs medium dækning der giver et silkeagtigt finish. Produktet komplimenterer din naturlige teint og udstråling ved hjælp af de plejende ingredienser og er således lige dele hudpleje og farvekorrektion. Den kraftige blanding af planteaktive stoffer som økologisk Aloe vera, squalen, mastiks, hybenrose-, jojoba- og marulaolier sikrer at huden får massere af næring, irritation og rødme dæmpes og fine linjer reduceres. Fås i 18 nuancer fra lys til mørk og koster 459 kr.


ILIA Color Block Lipstick
kommer i 15 forskellige klassiske nuancer med bløde nude-farver, intense røde farver og levende bærfarver. De skønne læbestifter giver en solid farve med ensartet strukturer der sikrer et glat, cremet finish. Produktet indeholder abrikosolie, solsikkevoks og mangosmør, er 40 % økologisk, 80 % naturlig, glutenfri og vegansk. Læberne efterlades smidige og velplejede. Koster 239 kr.

Sascha’s professionelle tip:
Start med at forberede dine læber med Balmy Nights Lip Exfoliator for at få en jævn og ensartet påføring. For at skabe et mere mat look, kan du tage lidt farve på en finger og nænsomt duppe det på læberne. Dette virker særlig godt med Ultra Violet!  

 


ILIA Multi-Stick
er genial at bruge på farten. De økologiske ingredienser i form af sheasmør, avocadoolie og E-vitamin smelter sammen i en blød og cremet tekstur, der trænger let ind i huden, mens den giver en smuk, diskret farve. ILIA Multi-Sticks kan anvendes til både kindben, øjne og læber og er et must-have til dig, der elsker alsidige produkter. Fås i 7 forskellige farver og koster 289 kr.


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.