Kender du et gummy smile?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Viser du for meget tandkød, når du smiler? Så har du et gummy smile!

Farvel til tandkødssmilet med Botox

Jagten på det perfekte smil er sat ind, og mens det for nogle er lig med en blegning eller at få rettet tænderne, så kan en overaktiv overlæbe, der resulterer i for meget tandkød, være en problematik for andre

Vi er heldigvis forskellige, og hvad der kan føles som et charmerende karaktertræk for mig, kan være til stor gene for dig.

Er du blandt dem, der er kede af dit gummy smile – også kaldet tandkødssmil – så er der hjælp at hente her.

Hvad skyldes et gummy smile?

For nogle opstår ”problemet” kun, når man smiler, mens tandkødet hos andre også kan ses, når man taler. Et gummy smile skyldes en overaktiv muskel i overlæben, som gør, at tandkødet bliver ekstra blottet, når man bevæger den.

Det er den overaktive muskel, der skal arbejdes på, hvis man ønsker at ændre det.

Kan man behandle et tandkødssmil?

Ja, det kan man sagtens. Behandlingen kræver ikke mere end to små indsprøjtninger med Botox, som får den overaktive muskel i overlæben til at sænke sig.

Behandlingen starter med en lovpligtig konsultation med en læge, der skal vurdere, om du er egnet til behandlingen. I samme forbindelse får du god vejledning og mulighed for at stille spørgsmål.

Efter konsultationen har du 48 timers betænkningstid, inden du kan få selve behandlingen. Behandlingen med botox foregår uden bedøvelse, du får to små stik – et på hver side af næsen – og det tager ikke meget mere end 15 minutter. Botox får den overaktive muskel i overlæben til at slappe af, så tandkødet bliver mindre synligt. Vær opmærksom på, at der går ca. 1-2 uger før det endelige resultat viser sig. Og så vil du se, hvor utrolig meget, du kan opnå med så få stik.

Her ses et resultat af en behandling at tandkødssmil med Botox.

Skal man have lavet behandlingen flere gange?

Som ved alle andre injektionsbehandlinger, så er holdbarheden kun midlertidig og man skal derfor regne med, at man skal gentage behandlingen hver 3-6 måned for at opnå den optimale effekt. Holdbarheden kan variere fra person til person afhængig af hvor meget mimik i ansigtet man bruger når man taler og smiler.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Der kan i meget få tilfælde komme et par blå mærker efter injektionen.

Hvad koster behandlingen?

Prisen kan variere alt afhængig af, hvilken klinik eller privathospital man benytter. Regn med, at en behandling koster omkring 800 kr.

Vidste du, at du via ”Book dig skøn” på www.gobeauty.dk kan finde en salon, klinik eller privathospital i nærheden af dig, der tilbyder behandlingen?
Share.

About Author

Comments are closed.