Nyt

Kickstart dig til en lettere – og sundere – krop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mange kilo og for lidt motivation rammer os alle ind imellem. Især fordi vi ved, at det måske er den der kedelige livsstilsændring, der skal til. Men måske trænger vi bare til en kickstart? GO Beauty har testet Forever Livings C9-forløb, som på ni dage guider dig til at slippe trangen til søde sager og fed bearnaise.

Prøv et 9 dages kost- og træningsprogram

Mere energi, minimal sukkertrang og en håndfuld kilo lettere. På bare ni dage. Det lyder umådeligt fristende efter en sommer, der for mange af os har været lidt for både stillesiddende og trøstespisende.

Ikke desto mindre er det netop det, Forever Livings kost-og træningsprogram C9 er designet til. Ivrig efter resultater lød ambitionen fra undertegnede journalist Eva Kristine Brünnich til at begynde med på optimistiske tre kilo. Resultatet, det vender vi tilbage til.

Et forløb der er nemt at følge

Egentlig er C9 – forkortelse for CHANGE 9 – ikke en slankekur, men betegnes af firmaet bag som et kost- og træningsprogram, som på ni dage hjælper dig til at kickstarte din rejse mod en slankere og sundere krop. Kort sagt beregnet til dem, der – som undertegnede – trænger til et velment spark bagi. Rent teknisk får en kombination af kosttilskud, sund mad og moderat daglig motion kroppen til at udskille ophobede affaldsstoffer samtidig med at den mindsker lysten til søde sager.
Og opskriften, den er ret enkel at følge. Med udgangspunkt i en lille ”dagbog”, der også indeholder instrukser og daglige mål, får du tydelige instruktioner og alle de værktøjer, du skal bruge for at komme i mål.
Alle måltider i løbet af de ni dage er nøje beskrevet, så du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad du skal spise – og hvad du skal holde dig fra.

Det skal være skidt før det bliver godt…

Indrømmet, der er ikke meget mad på menuen, som ud over proteinshake blandet med mælk, består af en (meget karakteristisk smagende) aloe vera drik, kosttilskud og sund mad. Og lad mig sige det med det samme: De første to dage ønsker man kun dagen til ende og at man bare kunne sove fra det hele. For der er ingen mad på programmet. Til gengæld er der vand – og masser af det!

Tankerne når ikke engang at kredse om en stor jordbærkage, men blot om at kunne tygge i en gulerod. Til gengæld føles det som et fatamorgana, når tredjedagen byder på et rigtigt aftensmåltid på 500-600 kalorier. Og faktisk er det nok til at mærke forskel. For nydelsen af rigtig mad fortrænger utroligt nok lysten til både sukker og bøf bearnaise. Derfor er de næste syv dage egentlig ganske nemme at komme igennem, og når man dagligt noterer sine fremskridt i sin lille nye ”bibel” ledsaget af en opmuntrende tekst, gør det altså noget for motivationen.

Mere energi og mindre søvn

Opskrifter på måltiderne finder du i hæftet, og du skal således ikke selv udregne kalorier, hvilket jo ellers kan få den mest ihærdige til at give op.
Hver dag følger en halv times træning efter eget valg. Og det er egentlig helt OK, når man først er nået til dag 3, for energiniveauet er utroligt nok højere, mens søvnbehovet er mindre, end det plejer. Og uden at lyde alt for frelst, så forsvandt lysten til at skyde forbi 7-Eleven på den daglige powerwalk faktisk også.

Resultat af testen:
Så er vi tilbage ved vægten, for det er jo i virkeligheden det, vi allesammen gerne vil vide. Hvor meget, man taber sig på C9, er selvfølgelig individuelt, men jeg kan afsløre, at der røg 4,5 kilo af undertegnede journalist. (Indrømmet, der var et par at tage af).
 

Kom videre med de gode takter

C9 er en del af livsstilsprogrammet Forever F.I.T, som består af forskellige kost-og træningspakker alt efter, hvor langt man er i forløbet, men som alle følger samme principper og kosttilskud. F15 beginner 1 & 2 er trinnet efter C9, der bygger videre på de resultater, man har opnået på C9, blot med mere mad såvel som motion.

C9 Pakken indeholder:

Forever Ultra Vanilla eller Chocolate: 
Blandet med minimælk bliver Forever Ultra en sund måltidserstatning ved vægtkontrol, takket være et højt indhold af sojaprotein, vigtige vitaminer og mineraler. Du bliver nemt mæt og ved præcis, hvor mange kalorier du indtager.

Forever Therm: 
Indeholder vitaminerne C, B2, B6, B12 og pantothensyre, der alle bidrager til normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse.

Forever Fiber: 
Hjælper dig til at få fibre ind i din kost uden at tilføre unødige kalorier. 

Forever Aloe Vera Gel
En naturlig Aloe vera-drik bestående af indergelé fra håndhøstet aloe vera.

Herudover indeholder pakken vejledning, shaker og målebånd.

Produkter forhandles via Forever Livings hjemmeside >>

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

Comments are closed.