Kokosolie, det naturlige og økonomiske beautyhack

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kokosolie har været populær i mange år, og det er der flere gode grunde til. Udover at bruges i madlavningen, så kan kokosolie også bruges som skønhedsprodukt.

Hokus pokus kokos i fokus

Kokosolie er kendt for sine gode egenskaber, som virker både antibakteriel, svampedræbende, antiinflammatorisk og fugtgivende. Så det er ikke helt uden grund, at der er rigtig mange fordele forbundet med produktet. De gode egenskaber, samtidig med en fordelagtig pris, gør kokosolie uundværlig for mange. 

Kokosolie i stedet for creme

Kokosolie virker plejende, fugtgivende, antibakteriel og giver en fin glød. Netop derfor kan du bruge olien i ansigtet og på kroppen. Har du problemer med din hud, så anbefaler vi dog at du rådfører dig med en professionel kosmetolog, så du kan komme en eventuel problemhud til livs. Kokosolie trænger hurtigt ind og fedter ikke så meget som mange andre olier. Men di skal selvfølgelig være til følelsen af olie, for at det bliver et hit.

Plejende hårkur

Håret bliver ekstra udtørret her i sol og saltvand, og en hårkur er et must for håret. Gerne 1-2 gange om ugen eller efter behov. Sådan gør du:

  • Fordel olien i tørt hår, kom en pose over håret.
  • Lad olien virke 20-30 minutter.
  • Du kan med fordel sove med masken for at opnå det mest optimale resultat.
  • Det er vigtigt at du kommer shampoo i håret inden du gør det vådt, for at få olien ud igen.

Effektiv makeupfjerner

Kokosolie er en effektiv og skånsom måde at fjerne makeup på. Kokosolie kan fjerne både almindelig, men også vandfast mascara. Kom lidt kokosolie på en våd vatrondel og massér olien godt ind i huden og skyl derefter med vand.

Kokosolien blev for næsten 4000 år siden anerkendt som et middel med mange anvendelsesmuligheder. Både i det orientalske og herhjemme ham man fået øjnene op for de mange muligheder kokosolien har at byde på. Koldpresset kokosolie indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør den ideel til mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Lav din egen peeling med kokosolie

Bland lidt salt eller sukker i en lille klat kokosolie, rør ingredienserne sammen og varm olien op i hænderne. Påfør derefter din hjemmelavede peeling i ansigtet eller på kroppen. Sukker er bedst til ansigtet, da det ikke er så groft som salt, men salt eller kaffegrums kan være godt at bruge på kroppen.

Farvel til irriteret hud og knopper under og efter barbering

Kokosolie har en antibakteriel virkning, og det er derfor rigtig godt at bruge ved barbering. Påfør et tyndt lag kokosolie på dine våde ben og barber dine ben som du gør normalt. Oplev hvordan din ben føles fugtede og bløde efterfølgende.

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.