Lipgloss nails, den nye trend du ikke kan undgå

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hailey Bieber trenden er ved at blive overtaget af lipgloss neglene, men hvad er det?

Har du hørt om Lipgloss nails?

Den populære Hailey Bieber trend med de glaserede donut negle, har længe været en trend, man ikke kunne komme udenom. Efterfølgeren til den populære trend er lipgloss negle. Den nye manicure trend er skabt af Jennifer Lopez, der sammen med sin negleartist Tom Bachik skabte det smukke look. Trenden hitter nu på TikTok under navnet lipgloss nails. Jennifer Lopez dukkede op på den røde løber med de smukke negle, iført en Valentino Couture kjole.

Hvad er forskellen på glaserede donut negle og lipgloss negle?

Hvor de populære Hailey Bieber negle er kendt for den flotte glaserede crome overflade, er lipgloss neglene lidt mere naturlige, men stadig blanke. Lipgloss negle matcher til ens egen naturlige neglefarve, men tilføjet en masse glans fra en topcoat. Forestil dig en klassisk neutral pink lipgloss på læberne, den effekt skaber du på neglene med en let rosa farve og en topcoat med gloss.

TIP! Forberedelse er kodeordet, når det kommer til lipgloss negle. Det er vigtigt, at neglepladen og neglebånd ser pæne og velplejet ud. Hvis ikke dine negle har det så godt, kan du med fordel påføre et ekstra lag af en neutral farve, for at neglene ser mere ensartet og sunde ud.

Jennifer Lopez gik hele vejen til filmpremieren Shotgun Wedding og fik malet sølvglitter på spidserne, for at give lidt mere glam til sit look. De smukke reflekterende sølvglimmer matchede også hendes smukke diamantsmykker.

Share.

About Author

Comments are closed.