Nyt

Luksusboblen.dk – det bæredygtige valg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forbrugerene bliver mere og mere miljøbevidste og vælger madvarer og skønhedsprodukter med miljø og bæredygtighed i tankerne. Luksusboblen.dk er et af de danske sites, der tilgodeser netop disse ønsker og har samlet et bredt udvalg af naturlige og økologiske skønhedsprodukter til både hud og hår.

Hvorfor vælge Luksusboblen.dk

Luksusboblen er en dansk webshop der udelukkende forhandler naturlige og økologiske skønhedsprodukter. De er eneforhandler og distributør af det amerikanske brand Chagrin Valley Soap & salve, der er dedikeret til at fremstille sunde og effektive hud- og hårplejeprodukter, som ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet.

Kun de rene naturlige ingredienser

Alle produkterne fra Chagrin Valley Soap & salve er produceret uden kemiske og giftige tilsætningsstoffer og der er hverken tilsat parfume eller konserveringsmidler. Produkterne er produceret med naturens kraft og enkelthed med det formål at rense, lindre, helbrede, beskytte og opretholde en sund hud. Sortimentet indeholder et stort udvalg af bl.a. håndlavede sæbebars, shampoobars, cremer, salver, olier og deodoranter til hele familien, samt pote- og pelspleje til kæledyr.

Et virkeligt godt og sundt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis
med din sundhed og vores natur.
 

Nej tak til plastikflasker

Produkterne har zero waste og emballagen er 99% plastfri og lavet i genbrugelige materialer, så miljøet ikke bliver belastet. Når du køber en shampoo i fast form fra Luksusboblen.dk, så tager du det miljørigtige valg og slipper for plastikflaskerne. Shampoo barerne er derudover certificerede økologisk, bæredygtigt produceret og de fleste varianter er desuden veganske.

Håndlavede shampoo bars og sæbebars i forskellige varianter koster fra 79 kr. LÆS MERE >>

Helbredende og helende salver

Det er blevet så populært med multi produkter, og salverne fra Chagrin Valley Soap & salve både beroliger, beskytter og fremmer hudhelbredelse. Salverne er fremstillet på en økologisk formular af nærende olier og terapeutiske kræfter fra helbredende urter, der virker som en beskyttende barriere på hudens overflade. De økologiske herbal salver kan både bruges til hudkløe, irritation, udslæt, eksem, svamp, psoriasis og rosacea men kan også bruges ved insektbid og sår, ømme muskler og led, mindre forbrændinger og solskoldninger samt ømme brystvorter.


Herbal økologiske salve i forskellige varianter fra 99 kr. LÆS MERE >>

 
Produkterne har zero waste og emballagen er 99% plastfri
og lavet i genbrugelige materialer.
 
LÆS MERE OM ALLE PRODUKTERNE PÅ LUKSUSBOBLEN.DK >>
Share.

About Author

Comments are closed.