Mød Karen Marie Groth

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Karen er kvinden bag skønhedskonceptet og online shoppen Beautyhero.dk. Til dagligt arbejder hun som eksklusiv distributør bag skønhedsprodukterne Mario Badescu og Magicstripes i Danmark.

Power kvinder der inspirerer os

GO BEAUTY introducerer en række af forskellige power-kvinder, der optager og inspirerer os. Følg med her på gobeauty.dk når vi laver en Q&A med forskellige power-kvinder…

1: Hvad er historien bag Beautyhero?

Beautyhero er resultatet af mange års søgen efter det perfekte brand, der kunne få min hud tilbage i balance. Som sanger og sangskriver har jeg rejst meget og altid været fuldstændig besat af at finde nye mirakuløse beauty (hero) produkter. Og da jeg boede i Los Angeles for at skrive, fandt jeg frem til Mario Badescu og har ikke brugt andet siden, så det måtte jeg selvfølgelig have til Danmark asap.

2: Du har netop lanceret The Beautyhero Journal, til dem der ikke er bekendt med det, vil du forklare hvad det er?

The Beautyhero Journal, er vores Beautyhero Blog og vi har glædet os helt afsindigt til at launche den, da vi manglede en platform hvor vi kunne gå i dybden med alt det en instagram profil ikke kan. The Beautyhero Journal vil fremadrettet koncentere sig om mere personlige tips and tricks om mine favorit skønhedsprodukter. Og så har vi lavet en YouTube Channel, hvor vi introducerer udvalgte produkter via video tutorials, så alle kan få et indblik i produkternes effekt og hvordan de påføres etc.

3: Har du altid arbejdet indenfor skønheds branchen?

Nej, jeg har ikke arbejdet i skønhedsbranchen, før jeg startede Beautyhero. Men har altid været über skønhedsentustiast. De sidste 10 år har jeg arbejdet som sangerinde og sangskriver og har elsket hver minut af det! Men da jeg ‘mødte’ Mario Badescu og så resultaterne af produkterne, så vidste jeg bare at jeg blev nødt til at følge den her vej.

4: Hvad motiverer og inspirerer dig?

Jeg er meget nysgerrig af natur og finder inspiration i alle mulige forskellige ting, det kan være musik, en farve, et sted, et ord, you name it. Jeg har altid læst meget om alt fra skønhed, iværksætteri, mennesker, huden og browser internettet for nye hudplejetendenser og produkter uafbrudt. Gi’ mig et job hvor jeg ikke skulle lave andet og jeg ville være verdens lykkeligste person, haha. Og så elsker jeg at blive inspireret af andres historier og beretninger om hvordan de er nået dertil hvor de er idag.

5: Hvad er dine drømme for Beautyhero?

Drømmen er at videreudvikle de platforme vi allerede har launchet på beautyhero.dk, sammen med det bedste team. Og så har vi en stort tiltag igang, som vi ikke kan løfte sløret for endnu – men det bliver SÅ godt! Og så handler det om at nyde hvert skridt og bevæge sig steady fremad.

6: Hvad er dit bedste råd til dem der sidder med en
drøm om at blive selvstændige?

Find noget DU er 100% passioneret omkring. Lav en ‘houdini’ og koncentrer dig om at skabe dit eget univers. Hvis du ikke elsker processen, så er det ikke den vej du skal gå. For så er du heller ikke klar til at kæmpe når tingene ikke lige går som planlagt. Få dig en god bogholder og et godt team helt fra starten, det er godt givet ud. Lav en klar målsætning for hvad du vil opnå og stick to it!

7: Hvor meget fylder sundhed i din hverdag?

Det fylder mere og mere, men jeg bliver aldrig den fanatiske type. Men for at kunne køre i det gear jeg har gjort siden jeg fik Rio, min datter og åbnede eget firma, så er regelmæssig søvn, masser af god mad og fysisk aktivitet blevet en fast del af min hverdag.

8: Hvad er dit bedste skønhedstip?

Det er verdens ondeste klicheer, men hey, smil, vær taknemmelig for hvor du er lige nu, elsk processen, bevæg dig, find en regelmæssig søvnrytme OG så lad vær med at sove med make up på, brug solbeskyttelse og rens kun dit ansigt om aftenen.

karen-favorit-produker

9: Hvilke skønhedsprodukter kan du ikke leve uden?

Alle de produkter vi har på shoppen, er alle testet og håndplukket af mig og jeg ved hvad hvert produkt kan og hvad der virker godt sammen. Men skal jeg vælge 3 er det uden tvivl: Mario Badescu Azulene Calming Mask,  Magicstripes Hyaluronic Mask og Mario Badescu Special Healing Powder.
LINKS:
Hjemmeside: www.beautyhero.dk
Youtube: Beautyhero.dk

LÆS OGSÅ Q&A med:
Marie Louise von Sperling – hun er plastikkirurg, blogger og forfatter
Julie Zangenberg – tv-vært og skuespiller
Bianca Brangstrup – direktør hos kostilskudsfirmaet Vitaviva
Mette Marie Lei Lange – prisvindende hverdagsblogger
Laura Bonne – kvinden bag Amazing Space
Karen Pallisgaard – yogalære, foredragsholder og forfatter

Share.

About Author

Efterlad et svar