Nyt

NYHED fra H&M Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er et nyt hudpleje brand på markedet og afsenderen er ingen ringere end H&M Beauty. En serie på 10 veganske hverdagsprodukter.

Nyt hudpleje brand på vej på de danske hylder

I slutningen af april lancerer H&M et nyt beauty brand – OHH! Forkortelse for Oh Hey Hero. Serien indeholder en samling af 10 veganske hverdags produkter – fra en funktionel fugtgivende stick til en nem skraber eller en kropsserum til enhver krop.

OHH! handler ikke om lag på lag af produkt eller kure, der koster en formue og kræver for meget tid og opmærksomhed. Missionen er at gøre tingene mere enkle. Skaberne bag brandet tror på en ærlig og beskeden samling af produkter, der gør livet lidt nemmere og meget mere behageligt.

Hvornår lanceres produkterne?

Produkterne lanceres d. 20. april 2023 og kan købes i mere end 2.000 butikker og onlineshop på forskellige udvalgte markeder. Priserne er meget fordelagtige og starter fra 30 kr. og går ikke højere op end 70 kr.

Her på redaktionen glæder vi os til at få produkterne i hænderne.

OHH Wonder Kid Hand cream. 50 ml. 30 kr.

Dine hænder bliver udsat for meget. Håndcremen indeholder sheasmør, der blødgører, nærer og beskytter dine hænder mod dehydrering uden at få dem til at føles klistrede.

OHH Little Mx Magic Body Lotion. 200 ml. 60 kr.

Denne lotion indeholder jojoba og sheasmør, der fugter og er let og tørrer hurtigt ind.

Share.

About Author

Comments are closed.