Prøv den nye Elixir fra Biotherm helt GRATIS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I hverdagen udsættes huden for en masse stressende faktorer, der kan medføre inflammation og øge hudens ældningsproces så vi ældes hurtigere.

Opdagelsen af Life Plankton

Prøv en deluxe sample på Biotherm Life Plankton Elixir, du får hele 7 ml. helt GRATIS*.
Tilmeld dig lige her >>

Det hele startede i 1952, hvor Dr. Jos Julien rejste til de franske pyrenæer og gjorde en unik opdagelse. De romerske krigere badede i et mirakuløst springvand for at hele deres sår efter krig. I springvandet opdagede han Life Plankton, som er en unik naturlig ingrediens der blev starten på Biotherm og hovedingrediensen i alle deres produkter. Life Plankton har den unikke evne til at aktivere hudens evne til at forny sig selv og skabe et mere ungdommeligt udseende. På kun 8 dage kan du se og mærke en forskel på huden uanset alder og hudtilstand! Nu kan du få lov at prøve den helt GRATIS!

For Biotherm er det vigtigt at skabe naturlige produkter, der virker, men som ikke skader naturen. Derfor udvindes Life Plankton i et laboratorium for ikke at skade havet. Vandet hvor Life Plankton gror bruges i stedet for ‘almindeligt’ vand, på den måde minimeres vandspild og elixiren får de fordele som plankton har med sig.

Derfor er Life Plankton så effektivt

Life Plankton er kendt for sin unikke evne til at hele, regenerere og beskytte huden. Life plankton er hovedingrediensen i Biotherms formularer, og uanset alder og hudtilstand, så vil man se en forbedring på sin hud. Alt fra talg/fedt kontrol, mindre porer, øget fugtniveau, huden vil uanset sine problemer få en helt unik evne til at regenerere sig selv. Rynker og fine linjer reduceres, huden bliver mere klar og ensartet i hudtonen, selv akne vil kunne reduceres. Fokus er en sund og regenereret hud! Undersøgelser viser, at op til 90% af hudsygdomme skyldes inflammation i huden. Life plankton beskytter huden mod de interne og eksterne faktorer som f.eks. oxidativt stress, frie radikaler og forurening som er nogle af de store syndere når det kommer til stresset hud med inflammation som medfører en for tidlig ældning.

Markant forskel på KUN 8 dage

De nye produkter har en større koncentration af Life Plankton, hvilket gør dem helt unikke! Den nye Biotherm Life Plankton Elixir er en kæmpe lancering for Biotherm. Elixiren indeholder hele 5% Life Plankton, som er den absolut højest mulige koncentration. Efter de 5% opnår man ikke flere fordele i produkterne.

GO Beautys skønhedsredaktør Camilla Bauer har testet produktet:
“Jeg oplevede at min hud på kun 8 dage blev mere fugtet og mine tørhedslinjer blev minimeret. Den største forandring så jeg ved, at min hudtone blev langt mere jævn.”

Biotherm har lanceret Life Plankton Elixir, der landede på hylderne i Matas torsdag d. 28. marts. Lige nu sparer du 100 kr! Køb den her >>

* Først-til-mølle og så længe lager haves.


Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.