Test af Nupo: Min første uge med pulvermad

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Den første uge med pulvermad har været overraskende nem. Og jeg har brugt lang tid på at finde favoritter blandt de mange smagsvarianter.”

”Det har været overraskende nemt!”

”Vær opmærksom på, at de første 5-7 dage kan blive svære, men jeg er sikker på, du kan klare det. Du vil det nok – det kan jeg tydeligt mærke,” sagde diætisten Henriette, da jeg talte med hende i telefonen aftenen inden, jeg skulle starte på 10 ugers pulvermåltider – seks gange dagligt. Hun gjorde mig tryg, for jeg var da lidt nervøs.

Det mest grænseoverskridende var dog uden tvivl, at jeg skulle veje mig – og sende det ganske høje tal til Henriette. Jeg har ikke stået på en vægt siden, der stod 113 kilo hos sundhedsplejersken inden, min søn kom til verden. Det tal har ganske enkel traumatiseret mig. Men op på hesten, som man siger – eller vægten i dette tilfælde…
Da det ligesom var overstået var jeg – om muligt – endnu mere motiveret!

Hør Katrines oplevelse af Nupo kurens første uge.

Mit første måltid en mandag morgen blev Nupos havregrød, som smagte overraskende godt, og selv om konsistensen var en anelse mere klistret, end min grød normalt er, så følte jeg egentlig, at jeg var dejlig mæt og klar første dag på arbejdet – nu som pulverheks.
Og det gik heldigvis fint – særligt efter jeg havde givet mine kollega et mindre foredrag om min nye livsstil. Nogle små-grinede, mens andre (heldigvis) syntes, jeg var sej.

Seminar, sygdom og snacks

Min søn blev syg og skulle være hjemme fra vuggestue, da jeg havde været pulverheks i to dage. Dét var faktisk lidt af en udfordring, for jeg er vant til bare at spise hans rester – eller lige nappe lidt af hans pastaskruer, hans chips, ostehaps eller lign. Vi plejer at hygge os med lidt junk og sodavands-is, når han har feber, men det kunne jeg da godt glemme alt om.
Den tilvænning er sværere, end jeg havde regnet med. Rutinerne ligger så dybt i mig, at jeg virkelig har skullet tænke mig om og minde mig selv om, at jeg KUN må få Nupo.

Men til gengæld… Da jeg havde været i gang i fire dage, skulle jeg på et to-dages seminar med arbejdet – to dage på hotel med spandevis af slik, chips – god morgenmad og 3-retters til aften.
”Shit,” tænkte jeg!
”Det bliver jo tæt på et mareridt”.

Men det gik så nemt! Jeg var faktisk slet ikke fristet – på noget tidspunkt. Og i og med jeg slet ikke følte sult, så var det forbløffende nemt at holde mig til mine shakes. Om aftenen fik jeg restauranten til at lave en Nupo-suppe, som de serverede i den fineste keramikskål. Den smagte pludseligt meget bedre, end da jeg selv aftenen før varmede den i en orange Tupperware.

Den første uge med pulvermad har været overraskende nem. Og jeg har brugt lang tid på at finde favoritter blandt de mange smagsvarianter. Lige nu er jeg ret vild med Thai Chicken suppen og jordbær-shaken, som minder lidt om en milkshake. Det er stadig en slags konkurrence med mig selv, så derfor er det nemt for mig ikke at falde i. Det minder vel lidt om at skulle holde op med at ryge. Den første uge er nem, men så… Jeg venter i spænding på de næste (måske svære) uger… Og nå ja, så er planen, at jeg skal begynde at træne i næste uge, og det glæder jeg mig faktisk til!

Vægttab den første uge: 3 kilo

>> GO Beautys tester Nupo i 3 måneder. Følg med her på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet, hvor vi følger Katrines vægttab. <<

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author