Quick fix til dig, hvor tiden er knap

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En travl hverdag betyder ofte mindre tid til dig selv. Disse tips giver dig muligheden for et nemt og hurtigt quick fix.

5 quickfix tips til dig med en travl hverdag

Har du også en travl hverdag, hvor du ofte ikke har særlig meget tid til dig selv? Bare rolig der er hjælp at hente. Her får du små tips til en hurtig opkvikker, en maske du kan påføre imens du støvsuger eller laver madpakker til ungerne.

Farvel til puffy face og øjne

Koldt vand i ansigtet er en sikker vinder, hvis du vågner op helt hævet i ansigtet. Du kan splashe vandet i ansigtet, lægge en kold klud i ansigtet eller dyppe hovedet i det kolde vand. Hvad end du vælger, vil du både se og føles friskere efterfølgende.

Sheet masker er din ven

Du kan få de populære Sheet masker til både ansigt og øjne, men du kan faktisk også få dem til hænder, fødder, numse og bryst. Det er ikke helt uden grund at maskerne er blevet så populære, de er nemme at påføre, fås i alle prisklasser og så skal de ikke vaskes af.

Happy hair

Hårmaske over natten eller Leave in kur til håret, to gode bud på, at du ikke behøver stå med en hårkur i bruseren i 10 minutter, men at du faktisk nemt og hurtigt kan sørge for, at dit hår får pleje og beskyttelse der kan styrke og passe på håret specielt her i frosten.

Strømpebukseffekt

Få smukke ben og arme på et øjeblik med Body blur fra Vita liberata. Du påfør bare den farvede creme på det ønskede sted på kroppen, og voila du har snydt dig til en mere ensartet sommerglød på et øjeblik.

Body Blur fra Vita Liberata. 100 ml. 349 kr.

Makeup til kroppen, som er perfekt til at dække pletter og ujævnheder, samtidig med at den reflekterer lys for et “high definition” finish. Dette fantastiske lysebrun produkt giver en naturlig farve og glød til såvel kroppen som ansigtet, og kan vaskes af, når du ønsker det.

Hurtig glød

Ser din hud træt og kedelig ud? Så kan du altid booste den og få nyt liv med Exuviance Bionic Tonic pads. Der er faktisk nok produkt i en enkelt pad, men skal du flotte dig, kan du bruge to. Husk halsen. Du vil få en øjeblikkelig effektiv, huden stråler og du er klar til fest.

Bionic Tonic pads fra Exuviance. 36 stk. 379 kr.

Serumpads med PHA, som effektivt genfugter og skaber ny glød. Fordel produktet på den afrensede hud, massér ind i ansigtet og anvend derefter din foretrukne creme.

Share.

About Author

Comments are closed.