Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

GO Beauty gør dig smukkere, gladere og klogere på alt om skønhed og sundhed. Få masser af spændende læsestof, interviews, nyheder og altid god tips og tricks samt inspiration til rejser og spaophold.

Nyt nummer af GO Beauty magasinet er på gaden 29. december

Få GO Beauty magasinet direkte ind af døren og bliv opdateret med alt fra skønheds- og sundsuniverset. Køb det her >>

Vinteren giver os ekstra mulighed for at fordybe os i os selv, dyrke selvforkælelsen og komme helt ned i gear. Vi byder velkommen til 2023 med friske nytårsforsæt og lader op til fornyet energi, som vi tager med os ind i det forår, som venter lige om hjørnet.

Nyt år er lig med en ny start, muligheden for at gøre noget anderledes og viske de dårlige vaner ud. Et godt sted at starte er at gå vitaminerne igennem og se, hvor man kan sætte ind i kampen for en sundere krop, bedre søvn og mere energi. Derfor er vi gået vitamin amok, er du også?

Med en sundere livsstil følger gode sunde opskrifter og træningsøvelser, som tilsammen kan få dig derhen, du ønsker. Vi giver dig sunde opskrifter på fast og flydende kost samt effektive træningsøvelser, du kan lave derhjemme.

Kroppen er fantastisk, vores celler er forskellige og forunderlige, men fælles for dem er, at de har unikke egenskaber, der beskytter og reparerer vores krop. Men hvad ved du egentlig om kroppens celler og i særdeleshed kroppens stamceller?

Og når vi er ved kroppen, får Michella Meier-Morsi kæmpe RESPEKT herfra! Læs og se, hvordan den fantastiske kvindekrop kommer igennem en trillingefødsel, men også hvilke udfordringer, man møder, når kroppen udsættes for så ekstremt et pres.

Bryster får vi aldrig nok af; vi stiller skarpt på et af verdens mest efterspurgte kirurgiske indgreb her 60 år efter den første brystforstørrende operation blev foretaget.

Det er faktisk kun omkring 10 % af verdens kvinder der kan prale af at opfylde målene for den legendariske ”timeglasfigur”, alligevel går kropsidealet aldrig af mode. Marilyn Monroe har udødeliggjort de brede hofter, fyldige bryster og smalle talje – og det er der en helt særlig grund til.

Som altid får du de nyeste trends og tendenser inden for hår, makeup, hudpleje, produkter, effektive behandlinger, træning, spændende rejsedestinationer og meget mere.

Skøn med kun ét klik

Vidste du, at du kan booke din næste skønheds-behandling direkte på gobeauty.dk ”Book dig skøn”? Få inspiration og tips til hvilken behandling, du skal vælge, og book en behandling på en professionel klinik i nærheden af dig. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet.

Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk
Det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Vi glæder os til at gøre dig lækker fra top til tå. Læn dig tilbage og lad dig inspirere.

Rigtig god læselyst!
Sabrina og Camilla – og hele redaktionen
Share.

About Author

Comments are closed.