Sådan bekæmper du appelsinhud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Appelsinhud, cellulite, bulet hud…  ikke så kært barn har mange navne. Du kender helt sikkert til de små buler i huden, der ofte ses på numse, lår og overarme, og du er bestemt ikke alene. Den bulede hud, som også kaldes appelsinhud og cellulite, ses hos mange kvinder i alle aldre og vægtgrupper.

Træt af din appelsinhud?

Den bulede hud rammer rigtig mange kvinder, faktisk døjer 80-90% af alle kvinder af appelsinhud på et eller andet tidspunkt i deres liv, i større eller mindre grad. Så hvis du gik rundt og troede du var den eneste, så kan du godt tro om igen.

Hvorfor får man appelsinhud?

Appelsinhud også kaldet cellulite skyldes ophobninger af fedt i de små hulrum der er i bindevævet mellem overhuden og musklerne, hvilket ses i form af buler og fordybninger i huden. Med alderen bliver bindevævet stivere, og derfor oplever mange at de får appelsinhud med alderen også selvom de stadig er slanke. Appelsinhud siges at være genetisk bestemt og dermed arveligt, så man kan med fordel kigge på sin mor og dermed sætte ind så tidligt som muligt. Der er nemlig hjælp at hente.

Hvordan kommer man appelsinhuden til livs?

Hvis man gerne vil bekæmpe appelsinhud er en sund livsstil et must. Det anbefales at spise sundt og dyrke motion så man stimulerer blodcirkulationen og forbrænder fedtet, og dermed minimerer og bekæmper den bulede hud, som netop kommer af fedtophobningerne. Ved at spise sundt og varieret samt undgå for meget sukker og kulhydrate, mindsker man mulighederne for at få appelsinhud. Sørg for at drikke masser af vand, spis 600 gram frugt og grønt om dagen som fødevarerstyrelsen anbefaler, og dyrk regelmæssig motion.

Hvis du gerne vil fremskynde processen, så er der flere effektive metoder, der i forbindelse med træning og en sund og varieret kost, kan fremskynde processen og give en pænere hud.
 

Tørbørstning

Tørbørstning fjerner døde hudceller, gør huden mere spændstig og øger blodcirkulationen hvilket tilsammen giver en smukkere, sundere hud med mindre appelsinhud. Det danske hudplejemærke Karmameju har udviklet en naturlig tørbørste/Buff til 299 kr., der forebygger og bekæmper appelsinhud.
På deres hjemmeside kan man læse, at et studie fra University of Sunderland i England har forskere fastslået, at ved daglig brug af tørbørstning, blev cellulite i gennemsnit reduceret med hele 26% på kun 5 uger hos deres testpersoner.
 

Cellulite roller

Det danske brand Beaute Pacifique har lanceret en Cellulite roller til 149 kr., der i forbindelse med en anti-cellulite gel øger blodcirkulationen og har en positiv effekt mod appelsinhud. Brug din roller på det ønskede område to gange dagligt i 30 dage, og oplev en mere fast og ensartet hud.

 

LPG Endermologie® Alliance behandling.

LPG Enermologie – dybdegående bindevævsmassage

LPG Endermologie® er det professionelle valg til dig, der går all-in og gerne vil se hurtige og gode resultater. LPG stimulerer huden og vækker de foryngende celler, som hedder fibroblasterne. Når apparatet, på en 100% naturlig måde aktiverer huden, begynder de at reparere kollagenet og elastinet i huden så man opnår en fastere, sundere hud med langt mindre appelsinhud.

Her ses et resultat af et forløb med LPG Endermologie Alliance maskinen.

Den nyeste LPG maskine er netop landet på dansk jord og hedder LPG Alliance Medical. Der er indtil videre kun et sted i landet hvor den tilbydes. Se klinikken og læs mere her. Du har også mulighed for at booke en prøvebehandling >>
LPG Alliance Medical er langt mere effektiv og arbejdere dybere i bindevævet, end tidligere LPG maskiner, og gør det muligt at ramme og slanke specifikke områder som;

  • Mave
  • Talje
  • Hofte og ‘kærlighedshåndtag’
  • Lår
  • Ryg og arme

De tidligere LPG maskiner bygger på de samme principper som bindevævsmassage og lymfedrænage.

>> Find LPG behandlingen på en klinik i nærheden af dig – lige her <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.