Sådan får du pæne velplejede negle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Flossede negle, der knækker og tørre neglebånd kan være ubehageligt, og ser heller ikke pænt ud. Sådan får du pæne negle.

Sådan får du velplejede sunde negle

De skiftende årstider kan for de fleste både ses og mærkes på huden. Det samme gør sig gældende for hænder og negle. Når hud og negle er tørre knækker og sprækker de nemmere. Derfor er det vigtigt med gode rutiner, som giver dine hænder og negle den nødvendige pleje.
Kulde og blæst kan være hårdt for huden hvilket medfører, at rigtig mange oplever tør og irriteret hud på hænderne samt negle, der knækker og flosser fordi de bliver mere porøse.

Cykler du meget vil dine hænder takke dig for at bruge handsker, så de bliver skånet mod kulde, blæst og regn.

6 tips til sundere og mere velplejede negle:

  • Negleolie er fantastisk til dig, der gerne vil have sunde og negle. Ved at pleje neglebånd og negle med beskyttende ingredienser, sikrer du en stærk og mere modstandsdygtig negl.
  • Håndcreme er et must året rundt, men specielt vigtigt når det er koldt. Kulde sammen med håndsprit er en dårlig kombination og en direkte synder, når det kommer til udtørrede hænder og negle.
  • Brug handsker når du er ude i kulden.
  • Brug handsker når du gør rent, vasker op eller arbejder i haven. På den måde beskytter du hænder og negle.
  • Er dine negle meget porøse, så klip dem ned og lad dem vokse ud sammen. Ved at komme helt i bund undgår du, at hænge fast og have negle i forskellige længder.
  • En sund og varieret kost i samspil med kosttilskud styrker kroppen indefra og medvirker til stærke negle.

Bio Sculture Hand Cream. 75 ml. 150 kr.

Denne delikate velduftende håndcreme vil nære og regenerere huden og efterlader hænderne fugtet og beskyttet. UV sol-filter vil beskytte huden mod for tidlig aldring. Skabt specielt til at pleje negle og huden samt give silkebløde hænder.
Bio Sculpure forhandles hos udvalgte klinikker og neglesaloner.

CND Scentsations Hand Lotion. 245 ml. 139 kr.

En meget fugtgivende lotion til hænderne og er rig på A- og E-vitamin og Aloe Vera, der efterlader huden fugtet og velplejet. Findes i flere duftvarianter.
CND forhandles hos udvalgte klinikker og neglesaloner.

Share.

About Author

Comments are closed.