Sådan får du smuk hud uden sminke

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Perfekt hud er altid in. Som de siger i Hollywood: SKIN IS IN! Den fineste hud er naturlig, sund og behøver ikke sminke for at gløde.

Pigmentpletter – nej, tak!

Efter en skøn, lang ferie ønsker mange at reparere huden efter sommerens udskejelser. Eventuelle pigmentpletter og solskader ses tydligere, når den solbrune farve forsvinder, og effektive korrigerende produkter er i fokus som aldrig før. Dr. Obagi er en af verdens mest anerkendte dermatologer og manden bag selveste ZO Skin Health. Dr. Obagi har klinik i Beverly Hills, hvor han har arbejdet tæt sammen med Dr. Rachael Eckel og behandlet kendisser som bl.a. Sandra Bullock og Sofia Vergara. Her er Dr. Rachaels bedste tips, der gør pigmentpletterne til en saga blot.

Blød hud, ja tak

Din daglige rutine bør indeholde rens og peeling eller scrub, der fjerner døde hudceller fra hudoverfladen. Eksfoliering gør ikke bare huden blød og glat, men stimulerer også huden og bidrager til en mere jævn hudtone. Derudover vil eksfoliering gøre det lettere for aktive ingredienser at blive absorberet i huden.

Solen øger produktionen af talg, der også kan trigge akne, rosacea og give inflammation, som igen ofte giver en ujævn pigmentering. Derfor er det vigtigt at få talgproduktionen under kontrol. Dr. Eckel anbefaler ofte ZO Complexion Renewal Pads, der indeholder 2% salicylsyre. ZO Complexion Renewal Pads reducerer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig med at den giver en matterende effekt.

ZO Skin Health Complexion Renewal Pads indeholder 2% salisylsyre, der reducerer talg og øger eksfolieringen af døde hudceller, som tilstopper porerne, hvilket resulterer i hudorme eller acne. Formlen indeholder også planteekstrakter, som reducerer og beroliger irriteret hud, hvilket mange oplever om vinteren. Formlen forebygger og behandler fedtet hud, hudorme og acne. 60 stk. pads til 465 kr.

De rigtige produkter til din hud

Du bør også bruge dybdevirkende, aktive produkter, der forebygger og behandler pigmentpletter. Efter renserutinerne er det en god idé at bruge en creme, der opbygger hudbarrieren. Hvis hudbarrieren er svag, vil man miste fugtighed, og skadelige stoffer kan trænge ind i hudoverfladen og forvolde stor skade. Dette fører ofte til det, mange beskriver som en sensitiv hud.

Produkter, som indeholder beskyttende antioxidanter, ceramider, der opbygger hudbarrieren, og DNA-reparerende enzymer, er absolut at anbefale, fortæller Dr. Rachael Eckel. Hendes personlige favorit er ZO Daily Power Defense, der leverer en hel buket af antioxidanter, som beskytter og gør underværker for solskadet hud. ZO Daily Power Defense er specielt udviklet til at beskytte, reparere og styrke huden. En soleklar favorit.

ZO Skin Health Daily Power Defense er udviklet til at give daglig DNA-reparation og antioxidant-beskyttelse. 50 ml. til 1.569 kr.

Retinol – en sikker vinder

Retinol, i det rigtige leveringssystem, har en utrolig god effekt på solskader. Retinol har også en god effekt på fine linjer og rynker, og som bonus får de fleste en fantastisk glød. Med retinol i din hudpleje slår du med andre ord flere fluer med ét smæk.

Et produkt, Dr. Eckel ofte anbefaler patienter med solskadet hud, er ZO Retinol Skin Brightener. Den fås med tre forskellige styrker retinol og er udviklet til at skabe sund hud med en mere jævn hudtone. Den arbejder for at reparere tidligere solskader i huden og kan samtidig bidrage til at minimere fremtidig skader. De fleste oplever at få en mere jævn, sundere og fastere hud med masser af glød. ZO Retinol Skin Brightener giver huden mere glød, fasthed og en jævnere farve. Et fantastisk hjælpemiddel efter sommersolen.

Denne multifunktionelle creme lysner og udjævner hudtonen. Anbefales som første trin i behandlingen af ujævn hudtone. Den minimerer rødme forårsaget af miljøfaktorer og forebygger fremtidige skader. 1% retinol i et avanceret leveringssystem Et flertrinssystem af pigmenthæmmere lysner og udjævner hudtonen. Antioxidanter forebygger fremtidge skader og forbedrer hudtonen. 50 ml. til 1.195 kr.

Vidste du, at:

  • Retinol kan bidrage til en sundere hud med færre bumser og urenheder og en mere jævn hudfarve med mere glød.
  • Retinol kan vække de celler, som har en tendens til at blive sløve, efterhånden som vi ældes.
  • Retinol skal være i den rigtige koncentration, form og i et tilpasset leveringssystem for at kunne have den ønskede effekt.
  • Retinol i sig selv oxiderer nemt. Derfor skal det indkapsles i et leveringssystem, der beskytter og samtidig sørger for at levere retinolet på det rigtige niveau i huden, på det rette tidspunkt.
  • Trenden fra USA er at bruge retinol, ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. Derfor har ZO Skin Health også udviklet protokoller til behandling af kroppen.
>> Læs mere om ZO Skin Health og alle produkterne <<
  
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.