Shellac, den professionelle lak der holder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pæne velplejede hænder og negle er et must og Shellac gør hele denne proces meget lettere. Hvis ikke du allerede har prøvet den professionelle holdbare neglelak, så får du her flere gode grunde til at give det et forsøg.

Alt du skal vide om Shellac

Hvad er Shellac?

Shellac er en patenteret neglelak, som er en blanding mellem lak og gele. Kombinationen af basecoat, en farvet lak og topcoat er den samme som ved en normal neglelak, men Shellac hærdes i en UV lampe og giver et resultat, der holder i 2-3 uger. Behandlingen er en professionel behandling, der kun udføres af autoriserede behandlere, som har været på kursus og er blevet oplært i teknikkerne, tørretid etc.
Behandlingen tager ca. 45 minutter, og med en tørretid på 0 minutter så behøver man ikke efter behandlingen at tænke på om lakken er fuldstændig gennemtør, det sørger UV lampen for. Den professionelle lak giver de smukkeste negle med glans samtidig med at neglene føles stærke af det beskyttende lag og kan stå imod de mange slag de får.

Hvordan fjerner man Shellac?

Det anbefales at man booker tid til en aftagning hos sin lokale kosmetolog eller negletekniker. Den professionelle behandler har alt det rigtige udstyr det kræver, for at få fjernet lakken korrekt. I den forbindelse kan man jo også få lagt en ny Shellac.

Tager neglene skade af Shellac?

Som udgangspunkt nej. MEN hvis ikke man sørger for at fjerne lakken rigtigt, så kan man opleve at neglene føles tyndere og kan flosse og knække. Det er derfor vigtigt at man ikke selv begynder at rive lakken af neglene, også selvom lakken selv kan være på vej af.

>> Book tid allerede i dag hos en autoriseret behandler på Danmarks største bookingportal ‘Book dig skøn’ <<
 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.