Silikone mod akne ar?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis du følger den amerikanske læge Dr. Howard Sobel på instagram, kan du se nogle vilde resultater af udfyldelse af akne ar.

Den permanente løsning mod akne ar

For at være helt præcis, er der tale om en permanent silikonebehandling – og før- og efterbillederne taler helt for sig selv. Når man arbejder med silikon 1000, er der i følge Dr. Howard Sobel tale om en permanent løsning og ikke som andre fillerbehandlinger, hvor man skal komme flere gange om året for at holde resultatet ved lige.

Hvad er Silikon 1000?

Silikon 1000 er en nyere form for kosmetisk filler lavet af ren silikone. Præparat er godkendt af FDA og er som den eneste af sin slags en permanent løsning. Hos Sobel Skin i New York har man stor succes når man arbejder på volumen i huden, udfyldelse af rynker samt akne ar, men behandlingen bruges også andre steder i ansigtet som f.eks. læber, kinder og øjne.

Vi krydser fingre for at behandlingen snart lander på det danske marked, så vi også kan få glæde af de mere permanente løsninger. Indtil da, så kan du følge med hos på Dr. Howard Sobels Instagram profil.
 

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.