Skab looket fra forsiden med Irina Olsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Irina the diva giver ofte Kardashian-klanen kamp til stregen på sin Instagram-profil, hvor vi er vant til at se hende med løst og lækkert hår, farvede læber, levende øjne og masser af contour. Men til dette shoot står den på det mere soft og sleek look, som klæder den smukke diva ekstremt godt.

Naturlig og blødt look

Irinas fine look er kreeret med makeupprodukter fra bareMinerals og hårprodukter fra Amika.

 
Om looket siger hår- og makeupartist Kasper Andersen:

Irina har nogle fyldige og gode træk med høje kindben og gode øjne. Hun har et virkelig godt ansigt til beauty makeup, så det var meget nemt at gå til. Hendes sorte hår og lyse hud kan hurtigt skabe et meget dramatisk look, men dette look med perfekt, ’sleek’ hår og naturlig, blød makeup passer hende simpelthen så fint.

Øjne og bryn

Jeg startede med at tegne lidt ekstra hårstrø med en pensel. Irinas bryn er i forvejen ret markerede, så der var ikke så meget brug for en ekstra hjælpende hånd. Jeg sluttede af med noget browgel, som ligesom satte dem. Til øjnene startede jeg med lidt concealer på øjenlåget, og så brugte jeg en ret neutral og helt lysebrun farve øjenskygge i paletten fra bareMinerals og lavede et ’softwing-eye’, hvor jeg trækker lidt opad. Herefter definerede jeg øjet hele vejen rundt om øjet med en skygge, der var lidt mørkere, for at skabe lidt mere intensitet omkring øjnene.
 

1. bareMinerals GEN NUDE Eyeshodow Palette ’Latte’ har naturlige nuancer i mat, satin og metallic, der nemt kan matches i uendelige kombinationer. Skyggerne er meget pigmentrige og har lang holdbarhed. 395 kr. 2. bareMinerals BrowMaster Sculpting Pencil styler og definerer nemt dine bryn og har en fantastisk holdbarhed. 225 kr. 3. bareMinerals Lashtopia Mega Volume Mineral-Based er en mineralbaseret mascara, giver volumen samtidigt med, at den løfter og adskiller vipperne. 295 kr.

 
Den øverste våde linje fik en let, sort eyeliner, der var med til at løfte øjet en smule. Til slut en lille smule sort mascara, som jeg lagde helt tæt til bunden af vipperne, så den giver en ekstra sort kant og definerer øjet yderligere. Jeg lagde den let på spidserne for at undgå de tykke klattede vipper.

Jeg kan som regel godt lide at starte hele looket med øjenskygge, så det ikke drysser ned på en hud, som er ordnet, og hvor man nærmest så skal starte forfra.
 

1. bareMinerals Skinlongevity Long Life Herb er en veganske serum, der er spækket med rige antioxidanter. Den styrker hudbarrieren og reducerer synlige aldringstegn. Oplev en forbedret hudtone og udstråling. 30 ml. 535 kr. 2. bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Natural med SPF 30 giver fugt og virker som en farvet dagcreme, der giver en flot naturlig glød. 365 kr. 3. bareMinerals BARESKIN Complete Coverage Serum Concealer dækker mørke rande, pigmentering og andre ujævnheder i huden og skaber en jævn hud. 329 kr.

Huden

Jeg startede med en Long Life Herb serum på hele huden og herefter Glow Priming Moisturizer fra Elemis, som har en highlight effekt, som jeg brugte på ansigtets fremhævede områder; næsetip, overlæbe og kindben. Herefter en Complexing gel foundation, som er let dækkende, i et tyndt lag i en lidt mørkere farve end Irinas naturlige hudfarve for en lille smule glød. Til at dække mindre ujævnheder (der var ikke mange!), brugte jeg en correcting concealer, som nærmest kan duppes på. Til at higtlighte under øjne, lidt på næsen og på hagen, brugte jeg Bareskin Completely Serum, der lige dækker en tand mere end de produkter, jeg tidligere har nævnt. Herefter en mineral foundation i et let lag, som gav den fineste velvet og mat finish, som jeg syntes, passede perfekt til det bløde look. Jeg brugte til slut en blush ganske lidt lidt til en let contour for at definere ansigtet og give lidt glød.
 

Bareminerals Original Loose Mineral Foundation SPF15 giver et naturligt og dækkende resultat, der holder hele dagen. 299 kr.

Læber

Til slut brugte jeg en lipliner, der bliver blendet godt ind, så det ser sundt, lækkert og blødt ud uden hårde kanter. Det samme med glossen, som jeg valgte i en meget neutral og naturlig ”læbe-farve”, så selve læbe-looket passede til resten af Irinis ansigt.
 

1. bareMinerals Eddess Summer Bronzer er en mat pudder bronzer, der giver et solkysset look. 345 kr. 2. bareMinerals Powder Blush ’The Peach’ skaber en naturlig rødme og giver strålende farve til dine kinder. 275 kr. 3. bareMinerals Statement Matte Liquid Lipcolor ’Wink’ er en cremet, mat læbestift med long lasting effekt. Er formuleret med fugtgivende ingredienser til at modvirke tørhed. 249 kr.

Hårlooket:

Om looket siger hår- og makeupartist Kasper Andersen:
Jeg ville skabe et look, der var rent, sleek og glat, og det tog tid, da Irina har ekstremt tykt hår, og der er meget af det. Derudover har hun en del krøller i nakken, som skulle tæmmes, så det krævede lidt ekstra tid. Jeg startede med at føntørre håret glat og herefter glattede jeg håret med et glattejern. Her brugte jeg en beskyttende creme efterfølgende, der giver en masse shine. Irina havde mange små babyhår forrest i hårgrænsen, der strittede lige op i luften. Her brugte jeg en god hårspray og føntørren og fik det blæst, så det blev lagt ned. Her brugte jeg en børste med fine hår.

Cloud Nine Wide Iron er et ekstra bredt glattejern, der egner sig perfekt til et langt, tykt eller krøllet hår. Ultra glatte og keramiske plader gør, at den glider ubesværet igennem håret og skaber et glansfuldt resultat. Temperaturen kan indstilles mellem 100-200 grader. 1.599 kr.

1. AMIKA Blockade Heat Defense Serum er en varmebeskyttende serum til håret, der giver masser af næring og glans. 50 ml. 269 kr. 2. Amika Supernova Moisture & Shine Cream er en leave-in creme, der giver masser af fugt til håret og fantastisk glans. 100 ml. 179 kr. 3. Amika The Wizard Detangling Primer beskytter dit hår og gør det meget nemmere at rede igennem. Håret efterlades glansfuldt og silkeblødt. 118 ml. 229 kr.

 

Det tager tid at lave den perfekte hestehale, og den er lavet lidt i etaper. Håret er taget lag fra lag fra nakken og sat i en elastik ad gangen. Så lavede jeg en meget markant sideskilning, hvor jeg lavede den ene side klar og kørte ned i hestehalen. Og så fik jeg formet den anden side og kørte den ned i hestehalen. Hele hestehalen er samlet af 3-4 elastikker, og jeg har brugt shine finish og spray igennem hele processen.

Mange tror, at man skal holde hovedet nedad og kigge ned mod brystet, når man skal lave en stram hestehale, men man bør faktisk kigge opad. Sådan undgår man den ekstra bule i nakken, som håret kan lave, når hovedet rettes op. Sådan gjorde vi med Irinias hestehale, som jeg i øvrigt også tourperede let i bunden og lidt i baghovedet så den ikke blev for flad. Jeg brugte ekstra texture spray, der giver godt hold.
 

TIP!: Brug ikke for meget produkt – det må ikke se vådt eller fedtet ud. Og arbejd produkterne ind i håret, så det ikke ligger ovenpå håret. Så ser det hurtigt fedtet ud.

Lav nemt en knold

Der var en god glans i hestehalen, som gjorde den nemmere at arbejde med. Jeg twistede den rundt om min hånd, og så satte jeg den fast med fire hårnåle. Der skal ikke så meget til, før knolden sidder, når håret i forvejen er så gennemarbejdet med de rigtige produkter.
 

1. Amika Perk Up Dry Shampoo er en fantastisk tørshampoo, der både opfrisker, giver volumen og tekstur til håret. 232 ml. 229 kr. 2. Amika Un.Done Volume & Texture Spray er en finishspray, som giver volumen med en mat finish. Skaber bevægelse i håret uden det føles stift eller tungt. 192 ml. 229 kr.


 
 
Læs det eksklusive interview med Irina Olsen i det nummer af GO Beauty der er på gaden nu. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

 
Tilrettelæggelse:
GO Beauty

Foto: Henrik Adamsen
Hår- og makeupartist: Kasper Andersen
Makeup: bareMinerals
Hår: Amika og Cloude Nine
Stylist: 
Anja Camilla Alajdi
Styles fra forsiden: Designer Remix, Birgitte Herskind, Modström og Alaiä
Assistent: Victoria Babenko

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.