Skab looket fra forsiden med Julia Sofia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forsidelooket med skønne Julia Sofia er inspireret af det naturlige sommerlook med fokus på at fremhæve alle de smukke træk Sofia har og hendes udstråling siger det hele.

Flawless hud, signatur bryn
og et smukt smil

GO Beautys smukke forside look med Julia Sofia er kreeret af hår- og makeupartist Ulla Glud, der har brugt makeupprodukter fra bareMinerals og hårprodukter fra Oribe.

Klinik på videoen og med med backstage og se hvordan forsiden er blevet til…
 

En god fugtet base

Ulla Glud, der er hår- og makeupartist på settet, har arbejdet med Julia Sofia før og hun ved derfor, at Julia godt kan lide at der bliver gjort lidt ekstra ved den daglige makeup. For at gennemfugte huden starter Ulla med at bruge ’Dew Mist Setting Spray’ for at holde makeuppen på plads og give huden en flot glød. Huden bliver øjeblikkelig fugtet og klar til næste step som er foundation og concealer. bareMinerals har netop lanceret deres flydende foundation i stick-form ’Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick’, og den kan både bruges som foundation og concealer. Den lægger sig så fint på Julia Sofias hud og har en medium dækning, der bliver bygget op for at skabe lidt mere dækning.

Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25 giver medium dækning med naturlig glød, og kan nemt bygges op. 395 kr. Endless Glow Highiglter giver en naturlig sund, dewy glød og udvisker udseendet af porer og ufuldkommenheder. 345 kr.

Flawless hud

Hemmeligheden bag en flawless hud er, at give ansigtet lys og dybde med forskellige nuancer og contouring. Julia Sofia har det smukkeste smil, så Ulla har fremhævet toppen af hendes kindben med ’Endless Glow Highlighter’ og lagt skygge under og lidt ’Gen Nude Powder Blush’ på kind æblet for at fremhæve og indramme hendes i forvejen smukke træk.

Signatur bryn

Julia Sofia er selv en rigtig beautynørd og lige når det kommer til hendes bryn, var det vigtigt for hende, at de blev helt som hun ville have dem. Derfor tegnede hun dem selv op med ’Brow Master Pencil’.

Gen Nude Eyeshadow Palette ’Neutral’. Pigmentrige skygger og har lang holdbarhed. 395 kr. Gen Nude Powder Blush ’Pretty In Pink’ give en sund og strålende farve til dine kinder. 275 kr.

Intense øjne

Julia Sofia elsker flotte smokey eyes, og det skal hun selvfølgelig også have på dagens forsideskydning. Et tip er at bruge din concealer på øjenlåget, for at give en ensartet overflade – og så holder øjenskyggen også bedre. For at lave smokey eyes brugte Ulla matte og varme mørkebrune nuancer fra ’Gen Nude Eyeshadow Palette’. Ulla har lagt mørkebrune nuancer på øjenlåget og tonet opad med en lysere brun. Under øjet er der lagt en mørkebrun skygge, der er tonet med lidt shimmerskygge ind mod øjenkrogen. Afslutningsvis brugte hun ’One Fine Micro Liner’ til at lægge en tynd liner langs øjenlåget og så en masse mascara for at skabe et mere markeret look. Her blev brugt ’Lashtopia’ fra bareMinerals.

Øjenbrynsblyanten ’Brow Master Pencil’ giver de perfekte definierede bryn. 225 kr. ’One Fine Line’ Micro Defining Liner giver en præcis påføring langs med vippekanten. 195 kr. ’Volumizing Mascara Lashtopia’ giver op til 10x mere volumen til vipperne med kun ét lag. 295 kr.

Snyd dig til fyldigere læber

På læberne er først lagt en læbestift ’Gen Nude Radiant Lipstick’ i nuancen ’XOX’, der passer til den farve Julia Sofias læber er, og derefter er påført en lipgloss. Lipgloss er lagt en smule ud over amorbuerne for at skabe et fyldigere look.

Oribe ’Mystify Restyling Spray’ er varmebeskyttende og giver en let styling og hold til de produkter der allerede må være i fra dagen før. 315 kr. Oribe ’Dry Texturizing Spray’ giver håret en glamourøs volume og struktur og er et godt alternativ til en tørshampoo. 315 kr. Oribe ’Aprés Beach Wave and Shine Spray’ giver det perfekte strandlook uden at udtørre håret. Håret får et smukt sun-kissed shine finish. 295 kr.

Naturligt sommerlook

For at komplimentere sommerlooket og dagens styling, så skabte Ulla et lækkert naturligt sommer look, der ikke ser for over stylet ud. Dette look kan både bruges til daglig, men kan også sagtens fungere som et aftenlook. Julia Sofia har et fint hår, som sagtens kan bære ekstra volumen. Håret har en fin længde, der rammer ansigtet smukt ind. Det er netop dette friske sommerlige look, der pryder forsiden.

Til at skabe det naturlige beachwaves look, så er der foruden et krøllejern, brugt produkter fra Oribe til at skabe fylde, tekstur og krøller der holder.
 

Kodeordet er fylde

Til at starte med brugte Ulla ’Mystify Restyling Spray’, der er varmebeskyttende og giver let styling og hold. For at give håret et tilfældigt beach look blev håret krøllet, men her blev spidserne undladt, da det er med til at give et mere tilfældigt look. Spray ’Dry Texturizing Spray’ og toupér håret i bunden, for at give det et ekstra løft og volumen. Sprayen er et fantastisk alternativ til en tørshampoo og giver et skønt finish, fylde og hold. Ulla rystede krøllerne sammen og snoede dem hist og her med lidt ’Aprés Beach, Wave and Shine spray’ for at samle krøllerne.

Oribe ’Superfine Hair Spray’ med medium hold giver fleksibilitet hår med let shine, der er til at børste igennem. 295 kr. Oribe Power Drops ’Booster’ styrker og fugter håret med C-vitamin. 399 kr.

Beachlook uden at være tørt

Afslutningsvis krammede Ulla et par dråber ’Power Drops’ i spidserne, for at skabe et sundt og fugtet look. Ulla skabte det glamourøse krøllede beachlook med tekstur og et sundt og fyldigt finish. voila!
 

TIP!
Kommer man til at påføre for meget produkt, så håret bliver fedtet at se på, kan man med fordel give det lidt ’Superfine hairspray’ til at tage det overskydende shine.
 
 

“Jeg har været i branchen i mere end 15 år og møder de skønneste mennesker. Hver gang er det en ny udfordring at få fremhævet det bedste i folks ansigt og sat håret, så alt passer præcis til dem, så de føler sig endnu smukkere. Makeup for mig er lidt som magi, som at trylle med lys, skygger og farver for at forvandle og omforme ansigtet og kroppen til enhver opgave. Det er det hele værd at kunne få andre til at føle sig godt tilpas med deres udseende.”Læs hele interviewet med Julia Sofia og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, Supermarkeder og kiosker i hele landet.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår og makeupartist: Ulla Glud
Stylist: Otilia van Pold

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.