Skab looket fra forsiden med Sofie Linde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forsidelooket med skønne Sofie Linde er inspireret af vinterens look med naturlig hud, friske kinder og bølget hår med naturligt fald. Her kan du følge hår- og makeupartist Louise Liisbergs tanker bag det smukke og naturlige forsidelook.

Dragende øjne, smukke læber, naturlig hud
og bløde bølger med naturligt fald

GO Beautys smukke forsidelook med Sofie Linde er kreeret af hår- og makeupstylist Louise Liisberg, der har brugt makeup fra bareMinerals og stylingprodukter fra Kevin.Murphy.

Klik på videoen og kom med backstage og se forsiden blive skudt og se hvordan den er blevet til…

Når Louise Liisberg arbejder på en vinterhud, sørger hun altid for, at basen er i orden. Så får man det bedste resultat. Til at skabe forsidelooket har hun sin assistent Anna Bække med, da det altid er fantastisk med ekstra hænder.

En fugtet base er et must

”Når man arbejder på en vinterhud, så vil man i mange tilfælde opleve, at huden er tør og mangler fugt og næring. Derfor starter jeg altid med at fugte huden når jeg får min model i stolen. Brug en god fugtgivende creme eller giv huden et fugtboost med en god mist. Hvis man er bange for at få fugtet huden for meget, så tag en lille serviet og dup på huden – og voila du er klar til at lave lækker hud. Derefter brugte jeg bareMinerals Good Hydration Silky Face Primer for at skabe en jævn hudoverflade. Sofie er en naturlig pige, så tanken med hele looket er, at hun bare skal være den fineste udgave af sig selv. Efter jeg har fugtet huden, byggede jeg den op med bareMinerals Original Foundation SPF 15, så hudtonen blev perfekt og fremstod frisk uden at være for dækket,” forklarer Louise Liisberg.

1. bareminerals Good Hydrations Primer. 295 kr. 2. Original Foundation SPF 15. 365 kr. 3. bareSkin Serum Concealer. 335 kr.

Markerede øjne

På øjnene ville Louise skabe en let skygge med intense vipper og vippekant. Derfor startede hun med at bukke Sofies vipper med en vippebukker for derefter at bygge vipperne op med bareMinerals Lashtopia Mega Volume Mineral Based Mascara. Til slut blev vipperne fyldt ud med små vippe buketter for at skabe et mere dramatisk look med mere markerede iøjnefaldende øjne. Ved at bruge buketter, ser det let og naturligt ud, og man undgår tyngede øjne. På øjnene blev brugt de lyse farver fra en af de fire nye paletter fra bareMinerals. Den hedder Gen Nude Eyeshadow Palette Neutral. Nede i vippekanten lagde Louise en One Fine Line Micro Defining Line i farven ‘Straight Spice’ for at fuldende det markerede look.

Friske kinder 

Til at fremhæve Sofies øjne brugte Louise Gen Nude Powder Blush i nuancen ‘Call My Blush’ for at skabe friske kinder. Det passer super fint til lookets helhed og Sofies sprudlende personlighed. Hun afsluttede med barePro Glow Highlighter i farven ‘Joy’ for en flot og naturlig glød.

1. bareminerals barePro Glow Highlighter. 295 kr. 2. Gen Nude Patent Lip Laquer. 249 kr. 3. Gen Nude Powder Blush. 275 kr.

Fyldige læber

Sofie har smukke og naturligt fyldige læber, og da Sofie netop er en naturlig pige, valgte Louise at bruge bareMinerals Gen Nude Patent Lip Laquer i farven ‘Can’t Even’ – frem for en læbestift – for at fremhæve hendes læbetone.

1. bareminerals GenNude Eyeshadow Palette ’Natural’. 395 kr. 2. One Fine Line Micro Defining Liner. 195 kr. 3. Lashtopia Mega Volume Mineral-Based Mascara. 295 kr.

Bløde bølger med naturligt fald

Louise udtalte; ”Jeg tror simpelthen at tørshampoo er opfundet af én, der elsker at sove længe og hader nyvasket hår, hvilket sagtens kunne have være mig.” Kevin Murphy Fresh Hair tørshampoo er blevet et af Louises yndlingsprodukter og et af de produkter, der ALTID er med på job. Nu var Louise heldig at tørshampooen skulle bruges i Sofies lyse hår, men har man mørkt hår, anbefaler hun, at man bruger den forsigtigt. Brug evt. et håndklæde for at tørre håret efter, så det mørke hår ikke bliver mat, gråt og trist.

1. Kevin Murphy Fresh.Hair Tørshampoo. 250 ml. 208 kr. 2. Heated.Defense Varmebeskyttelse. 150 ml. 208 kr. 3. Young.Again Plejende olie. 100 ml. 228 kr.

Fylde og struktur

Da Louise og Anna arbejdede på Sofies lange lyse hår, startede de med at føntørre håret med Kevin Murphy Heated Defense, efterfulgt af Young Again olie i spidserne, så håret blev klar til styling. Håret fik masser af Fresh Hair tørshampoo i hovedbunden for at give fylde og struktur. De bløde bølger i håret blev lavet med et glattejern, så der kom et naturligt fald og bevægelse i håret.

Body.Builder er en mousse, du kan bruge lag på lag for at skabe smukke frisurer med masser af volume. Vær ikke nervøs for at bruge en god mængde produkt, da det er vægtløst og samtidig fugtgivende, så håret bliver ikke stift eller glasagtigt. 375 ml. 208 kr.

Det perfekte finish

Til at slutte af brugte Louise Kevin Murphy Bedroom Hair og Shimmer Me Blonde toppet med lidt Session Spray for at skabe hold, shine og et sundt look til håret. Det er vigtigt, at der ikke bliver brugt for meget produkt, Louise lægger meget vægt på, at man i sådan et look skal kunne få fingrene igennem håret, uden at det føles for stift.

1. Kevin Murphy Bedroom.Hair giver fleksibelt hold. 235 ml. 208 kr. 2. Shimmer.Me Blonde giver shine og glans. 100 ml. 208 kr. 3. Session.Spray giver et stærkt hold. 370 ml. 208 kr.Louise Liisberg er uddannet frisør og certificeret professionel makeupartist og hårstylist ved Nicci Welsh. Med mere end 10 års erfaring i branchen har Louise arbejdet på store landsdækkende tv-produktioner som ”Vild med dans”, awardsshows, musikvideoer, modeshows og magasiner.

Louise har med sine mange år i branchen lært at analysere ansigter og ved hvad, der klæder det enkelte ansigt bedst. 


 


Læs hele interviewet med Sofie Linde og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, Supermarkeder og kiosker i hele landet.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår og makeupartist: Louise Liisberg
Assistent: Anna Bække
Stylist:
Otilia van Pold

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.