Skab looket fra forsiden med Stephania Potalivo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efterårets look skal være naturligt og med masser af glød og glans, som giver et sundt udseende. Her kan du følge hår- og makeupartist Louise Liisbergs tanker bag at skabe det naturlige og smukke look. Få her gode tips til at skabe din egen efterårsglød.

Naturlig hud med fokus på øjnene og smukt hår med struktur

GO Beautys smukke forsidelook med Stephania Potalivo er kreeret af hår- og makeupstylist Louise Liisberg, der har brugt makeup- og stylingprodukter fra Oribe og stylingtools fra Remington fra deres nye stylingtool serie Keratin Protect.

Kom med backstage ‘live’ når forsiden bliver skudt og se hvordan den er blevet til.

Louise starter altid med lægge makeup på øjnene i tilfælde af, at øjenskyggen skulle drysse. Så ødelægger man ikke den lækre hud, man har lavet. På øjenlåget startede hun med at lægge en base Paint Pot Groundwork fra MAC efterfulgt af Illuminating Face Palette fra Oribe, der indeholder tre smukke farver. Louise brugte coral farven på midten af øjet og blendede med den guldfarvede. For at indramme øjnene blev der brugt masser af mascara.


1. Oribe Illuminating Face Palette ’Sunlit’. 485 kr. 2. Oribe Lip Lust Creme i farven ’The Red’. 299 kr. 3. Oribe Lip Lust Creme i farven ’The Nude’. 299 kr.

For at skabe en smuk og organisk hud har Louise brugt en mineral foundation fra Youngblood. På kindbenene brugte Louise også lluminating Face Palette fra Oribe og på kinderne et lille kindkys af Tropical Glow fra Youngblod.
For at skabe et frisk let look på læberne brugte hun Lip treatment blandet med læbestifterne Lip Lust Creme i farverne ’The Red’ og ’The Nude’ fra Oribe.

Groomede bryn

Det er faktisk slet ikke så svært at skabe groomede bryn, som man måske tror. På Stephania brugte jeg en brynpencil fra Depend, som er en blyant i den ene ende og brynbørste i den anden. Børsten gør, at man kan spray lidt af sin hårlak på brynbørsten og frisere brynene, så de holder sig i den rigtige form.

For at skabe det perfekte finish på de to forskellige hår look, blev der brugt følgende:

Look 1: Hestehale

Efter at håret var blevet stylet i en messy hestehale, krammede Louise Star Glow Styling Wax fra Oribe i håret for at skabe en lækker struktur og et smukt finish. Afslutningsvis blev der brugt Superfine Hairspray fra Oribe med medium hold, der er til at børste igennem og giver håret fleksibilitet samt en let shine.


1. Oribe Mystify Restyling Spray. 315 kr. 2. Oribe Star Glow Styling Wax. 295 kr. 3. Oribe Superfine Hair Spray. 295 kr.

Look 2: løst hår

Efter at hestehalen kom ud, blev der brugt Mystify Restyling Spray fra Oribe, der genopfrisker frisuren og tilfører pleje til håret. Produktet bruges i tørt hår inden man restyler med varmetools eller føntørrer håret. Slut af med Airstyle Flexible Finish Cream fra Oribe for at beholde den tilfældige struktur, men tæmme de små hår, der kruser.

Lækkert hår nemt og hurtigt

Stephania Potalivo har et super lækkert hår, og til denne forsideskydning blev der skabt to looks ved hjælp af de fantastiske nye stylere fra Remington. Remington har introduceret en ny stylingtool serie, Keratin Protect, der har avancerede keramiske plader, som er belagt med keratin og mandelolie, så håret får et glansfyldt og sundt look. Den nye teknologi mindsker varmeskader på håret, så håret både kan bevare sin fugtbalance og får et sundt udseende.

”Med krøllestaven fra Rimington tager jeg gerne tilfældige totter, så det ikke bliver perfekt. Red altid håret igennem med en bred børste, når du har krøllet håret, det skaber den naturlige struktur i håret,” siger hår- og makeupartist Louise Liisberg.


Remington Keratin Protect 19-28 mm Krøllestav styler skånsomt håret med en lavere temperatur på 185°C, hvilket sikrer en sundere styling. Den kegleformede tromle med Grip Tech-belægning sikrer, at håret ikke glider. 499 kr.

Hestehale med struktur

Til det første look på Stephania lavede Louise en masse struktur med Keratin Protect 19-28 mm krøllestav. Krøllestaven styler håret skånsomt med en lavere temperatur på 185 grader, der sikrer en sundere styling og sikrer velplejede og glansfulde krøller. Louise krøllede håret og redte det efter med en bred børste. Så svingede vi det op i en messy hestehale og viklede en hårtot om elastikken, for at man ikke skulle kunne se klemmer eller elastikker. Afslutningsvis blev der brugt lidt hårspray for at skabe lidt ekstra hold.

”Glattejernet bruges ikke kun til at glatte håret med, men også til at skabe bevægelse i håret. Det er altid med mig på job og et must-have i enhver kvindes beautykit,” siger hår- og makeupartist Louise Liisberg.


Remington Keratin Protect Glattejern har en patenteret intelligent varmebeskyttende sensor, der læser fugtniveauet i håret og justerer temperaturen. De keramiske plader er belagt med keratin og mandelolie, der sikrer et blødt og glansfuldt hår. 699 kr.

Klar til fest

Det andet look var lidt mere festligt. Ud med hestehalen og på med stilletterne! Vi tog hestehalen ud og redte håret igennem. Herefter brugte Louise Protect Intelligent glattejernet, der med sin varmebeskyttende sensor aflæser fugtniveauet i håret og justerer temperaturen og tilpasser sig det enkelte hår. Håret blev tæmmet let, så det fik et nyt frisk look – men stadigvæk med tilfældig struktur.

 


TIP til din hverdags styling: Med Remington Keratin Protect Glattebørste bliver håret glattet fra rod til spids på få minutter. Den opvarmede børste glatter håret, mens du styler og skaber en naturlig glat frisure. 599 kr.Louise Liisberg er uddannet frisør og certificeret professionel makeupartist og hårstylist ved Nicci Welsh. Med mere end 10 års erfaring i branchen har Louise arbejdet på store landsdækkende tv-produktioner som ”Vild med dans”, awardsshows, musikvideoer, modeshows og magasiner.
Louise har med sine mange år i branchen lært at analysere ansigter og ved hvad, der klæder det enkelte ansigt bedst. ”For mig handler det om at styrke den skønhed som allerede eksisterer, fremhæve de bedste træk og gøre den enkelte til den smukkeste version af sig selv.”


 


Læs hele interviewet med Stephania Potalivo og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, Supermarkeder og kiosker i hele landet.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår og makeupartist: Louise Liisberg
Styling: Otilia van Pold

 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty

 

Share.

About Author

Efterlad et svar