Skønne dufte til hjemmet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En dejlig duft i hjemmet kan være med til at skabe en afslappet og hjemlig atmosfære. Men har du fundet din duft endnu?

5 bud på skønne dufte til hjemmet

Duftlys, duftpinde, roomspray og diffuser, der er mange forskellige måder at tilføre dit hjem den perfekte forfriskende duft. Når man finder den perfekte duft til hjemmet, så kan den både være med til at skabe en afslappet, forfriskende og indbydende atmosfære.

1.
Skandinavisk SKOG duftpinde spreder en skøn duft med noter af fyr, gran og skovliljer, der varer i op til tre måneder. 200 ml. 399 kr.
 

2. 
Karmameju HOT naturligt duftlys 01 har en sød og sensuel duft. Det naturlige lys er fremstillet af bæredygtigt sojavoks og har en duft af berusende, blomstrende æteriske olier. Ylang-ylang, patchouli og geranium i skøn forening med frankincense, citron og pomerans. 249 kr. 
 

3. 
Meraki duftfrisker består af syv duftpinde, der efterlader en mild og sanselig duft af Nordic Pine i hjemmet. Luften fyldes med en velkommen og frisk duft. 120 ml. 119 kr.
 

4. 
Tromborg Deluxe Aroma Therapy Room spray 13 fjerner eventuelle lugtgener naturligt med økologiske og naturlige ingredienser. Roomsprayen opfrisker, vitaliserer og renser luften. Sprayen er fremstillet med den mildeste og friske duft fra essentiel olie af verbena, grape, orange, rosentræ, mandarin og et strejf af rosmarin og vanille. 100 ml. 320 kr.
 

5. 
Jo Malone London Grapefruit Home Candle har en skøn luksuriøs duft, der tilfører atmosfæren en opløftende og forfriskende duft. Duftlyset har en brændetid på 45 timer. 390 kr.

Nu er du altid klar til at byde uventede gæster velkommen!

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK
 @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Efterlad et svar