Nyt

Smugkig i det nye GO Beauty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

GO Beauty gør dig smukkere, gladere og klogere på alt om skønhed og sundhed. Få masser af spændende læsestof, interviews, nyheder og altid god tips og tricks samt inspiration til rejser og spaophold.

Nyt nummer af GO Beauty magasinet er på gaden d. 2 juni

Få GO Beauty magasinet direkte ind af døren og bliv opdateret med alt fra skønheds- og sundsuniverset. Køb det her >>

Sommeren er den perfekte årstid for selvforkælelse, og ikke mindst fokus på at blomstre og tro på sig selv. ”Du er perfekt lige som du er” lad aldrig de retoucherede billeder på instagram og andre sociale medier fortælle dig andet!

Solen skinner og solcreme er forhåbentlig en fast del af dine daglige rutiner. Men hvad anbefaler hudlægen egentlig når det kommer til hvor meget, hvornår og hvordan vi bruger solbeskyttelse?

I denne udgave gør vi op med age-shaming. Det er ikke kun mændene og årgangsvine, der bliver bedre med årene, det gør vi kvinder også, og vores gyldne alder starter ved de 50. Respekt til alle de smukke kvinder derude, som tør gå i front og vise at morkroppen og mælkebrysterne både er smukke, helt naturlige og ikke mindst frække!

Vi forkæler krop og sind med lækre spaoplevelser, men hvad med tænderne? Undersøgelser peger på, at sundhed hænger sammen med tandhygiejne og nu har du rent faktisk mulighed for, at sende tænderne på spa til ultimativ ’forkælelse’ – helt smertefrit.

Detox har længe været et buzzword indenfor sundhed og velvære, og der er ingen tvivl om at sund kost og farverig mad er vejen til en sundere og mere energisk krop. Vi giver dig sunde, lækre og farverige opskrifter, der gør det nemmere at leve sundt og så kigger vi på, om detox er mere end bare en trend.

Vores rejselyst er tilbage som aldrig før. I denne udgivelse giver vi dig 5 skønne bud på hideaways på fortryllende Mallorca.

Som altid får du de nyeste trends og tendenser indenfor hår, makeup, hudpleje, behandlinger, sunde opskrifter og meget mere.

Skøn med kun ét klik

Vidste du, at du kan booke din næste skønheds-behandling direkte på gobeauty.dk ”Book dig skøn”? Få inspiration og tips til hvilken behandling, du skal vælge, og book en behandling på en professionel klinik i nærheden af dig. Det er ligesom hotels.com, her handler det bare om eksempelvis ansigtsbehandlinger, negle, vipper eller voks og meget andet.

Du vil i magasinet også kunne finde henvisninger til de behandlinger, der kan bookes via gobeauty.dk
Det gælder naturligvis i hele landet, for skønhed findes alle steder.

Vi glæder os til at gøre dig sommerklar fra top til tå. Læn dig tilbage og lad dig inspirere.

Rigtig god læselyst!
Sabrina og Camilla – og hele redaktionen
Share.

About Author

Comments are closed.