Skab looket fra forsiden med Lene Beier

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forsidelooket med skønne Lene Beier er inspireret af forårets look med naturlig hud, markerede dragende øjne, masser af glød og en frisk frisure, der er spændende og levende. Opskriften er simpel: masser af glød!

Dragende øjne, masser af glød
og en frisk frisure

GO Beautys smukke forsidelook med Lene Beier er kreeret af hår- og makeupartist Maria Wahlin, der har brugt makeup fra Jane Iredale og hårstylingprodukter fra Zenz Organic.

Klik på videoen og kom med backstage
og se forsiden blive skudt og hvordan den er blevet til…

Masser af fugt

Et must for en flot makeup, er en fugtet hud. Efter vinteren er det svært at undgå tørre pletter i ansigtet, så derfor et det en god idé at bruge en scrub, som fjerner de døde hudceller, så huden har en jævn overflade, inden du lægger makeup. Derfor starter Maria altid med masser af fugt på hud og læber for at kunne lægge en flot makeup. Lene har en super fin hud, og derfor har Maria valgt at lægge en meget naturlig foundation ’Liquid Minerals Golden Glow’, der giver masser af glød og fugt.

Liquid Minerals Foundation ’Golden Glow’ mindsker synlige linjer og porer samt udjævner hudens farve. 495 kr. Bronzer – Moonglow kan bruges på øjne, læber og kinder eller på kroppen som highlighter. Refill 400 kr. PurePressed Blush ’Sunset’ definerer og highlighter kindbenene. 275 kr.

Fremhæv kindbenene 

For at fremhæve kindbenene, har Maria brugt de mørke farver fra ’Moonglow Bronzer’ lige under kindbenet, og de lyse som highlighter på selve kindbenet. ’PurePressed Blush – Sunset’ på kinderne, giver friske kinder med lidt shine.

Hokus pokus Lenes øjne i fokus

Hvis du vil have en øjenskygge, der ligger jævnt og holder hele dagen, kræver det, at du bruger en øjenskyggeprimer. Maria har valgt at fremhæve Lenes øjne med ‘Eye Shadow Kit – Solar Flare’, som er lagt rundt om hele øjet for at gøre øjnene større og mere intense. Lene er vild med farver, og derfor har hun lagt ’Mystikol Powdered Eyeliner – Emerald’ i vippekanten. Derved kommer der lidt spræl i looket, uden at de vilde farver overskygger looket. Øjnene blev afsluttet med ‘PureLash Lengthening Mascara’. Lenes øjenbryn er blevet let markeret med ‘GreatShape Eyebrow Kit – Ash Blonde’, som falder helt naturligt ind i hendes egne brynhår.

Eye Shadow Kit ’Solar Flare’ er langtidsholdbar øjenskygger, der ikke tværer ud. 430 kr. GreatShape Eyebrow Kit ’Ash Blonde’ giver farve, dybde og highlights. 275 kr. Mystikol Powdered Eyeliner er en blød cream-to-powder eyeliner, der kan tones og blendes for at opnå det samme markante look som en kohl-blyant. 235 kr.

Naturlig shine 

På læberne har Lene ‘PureGloss LipGloss Blossom’, som giver læberne flot shine og en lille smule farve. En gylden regel er altid at vælge, om du vil sætte fokus på læber eller øjne, og i dette tilfælde, hvor Lenes øjne er i fokus, har Maria valgt at lave naturlige læber.

PureLash Lengthening mascara ’Jet Black’. 185 kr. PureGloss Lip Gloss ’Blossom’ er ultra-glossy, uden at føles klæbrig. 205 kr. D2O Hydration Spray, der øjeblikkeligt fikserer din mineralpudder. 270 kr.

Det perfekte finish

Afsluttes med en ‘Face Mist D2O Hydration Spray’ for at få bronzer og blush til at smelte mere i ét med huden.

En frisk frisure

Day Colour & Volume Boost er en farvet volumenhårpudder, der giver fylde til fint hår. Lavet af naturlige plantefibre og farvepigmenter. 369 kr. Saltwater Spray Sweet Orange no. 15 – Medium hold. Giver håret et bølget beach look med masser af struktur og volumen. 249 kr. Ikonisk kombibørste med ægte vildsvinehår og pladebørste, der perfekt til mellemlangt/langt hår. 249 pr. stk.

Struktur og liv

Til Lenes korte hår har Maria først føntørret ‘Salt Water Spray Pure Medium Hold’ i håret for at give noget hold i frisuren. Saltvandsspray giver en fantastisk struktur i håret, der giver det langt mere liv.

Prøv Zenz ioniske kombibørste, der mindsker statisk elektricitet og kruset hår. Børsten genopretter hårets balance og glans og er en blanding af ionladede pigge og 100% ægte vildsvinehår.

Fylde, fylde og mere fylde

For Lene kan håret ikke blive vildt nok, og hvis der er noget, hun ikke bryder sig om, er det fladt kedeligt hår. Derefter brugte Maria hårpudder ‘Blonde’ i hovedbunden for at give noget volume. Den skønne hårpudder indeholder naturlige, lyse pigmenter, der er helt perfekt til det lyse hår – og ikke mindst den uundgåelige udgroning ved et farvet hår.

Styling Paste Pure no. 06 giver håret struktur, fugt og volumen. 199 kr. Finishing Hair Spray Pure no. 88 – Strong hold giver håret et naturligt glansfuldt udseende. Perfekt til at afslutte frisuren. Let at rede ud eller vaske væk. 259 kr. Oil Treatment Deep Wood no. 99 er en økologiske olie til hår og hud. 319 kr.

Sådan sikrer du det perfekte hold 

Til at slutte af med blev der brugt en lille smule ‘Styling Paste’ for at give masser af hold til frisuren. Styling pasten varmes op i hånden og rodes godt ind i håret. Der skal ikke bruges særlig meget produkt, da det er et rigtig drøjt produkt.
Under shootet blev Lenes hår tæmmet ved brugen af ‘Finishing Hair Spray’, der ikke indeholder duft.

Prikken over i’et

‘Oil Treatment Deep Wood no. 99’ er en multifunktionel økologiske olie til hår og hud. Bl.a. afstresser og opstrammer olien huden og er brugt på Lenes solbrune ben og arme for at give shine. Olien har en varm og afslappende duft af cedertræ og urter. 


Alle Zenz Organics produkter er lavet af de fineste og reneste naturlige ingredienser, som økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk renset aloe vera. De produceres under skrappe krav og de fleste er veganske i deres indhold.GO Beautys smukke forsidelook med Lene Beier er kreeret af hår- og makeupstylist Maria Wahlin, der har brugt makeup fra Jane Iredale og stylingprodukter fra Zens Organic.

Maria Wahlin arbejder som freelance makeupartist og hårstylist i modeverdenen. Hun blev uddannet for otte år siden hos Nicci Welsh og har blandt andet arbejdet for Unique Models.
Maria brænder for den skandinaviske, naturlige stil og dét at skabe et look, som fremhæver de bedste sider ved det enkelte ansigt.


 


Læs hele interviewet med Lene Beier og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, Supermarkeder og kiosker i hele landet.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår og makeupartist: Maria Wahlin
Stylist: Otilia van Pold

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.