Ultherapy – hvad er det for en behandling?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Med alderen bliver huden mere slap og mindre fyldig. Ultherapy behandling er til dig, der gerne vil strammes op uden at skulle under kniven.

Her er alt du skal vide om Ultherapy behandling

Kort fortalt er Ultherapy behandling et ansigtsløft, som foretages uden kirurgi. Den opstrammende behandling strammer huden op og er meget populær i ansigtet, men kan også bruges på kroppen. Du kan enten vælge at koncentrere dig om udvalgte områder som f.eks. hals og øjne, eller du kan vælge at få udført behandlingen i hele ansigtet.

Hvad er Ultherapy?

Behandlingen Ultherapy har fået sit navn, da det er en ultralydsbehandling. Ved at sende energi og varmebølger for at være helt præcis ned i huden, så varmer man huden op. Man kan sige at man laver en kontrolleret skade på huden, som gør at huden skal regenerere sig selv. Når huden starter med at regenerere, producerer huden ny kollagen, som i sidste ende strammer huden og giver huden et løft. Behandlingen er en fantastisk måde at kickstarte cellerne og huden på, så du opnår et mere ungdommeligt udseende.

Resultat af en Ultherapy behandling af nedre ansigt og hals.

Hvilke områder på kroppen kan behandles?

Ultherapy behandling egner sig rigtig godt til både ansigt, hals og decollete men kan også udføres på kroppen. Hvis man f.eks. har fået lidt slapt maveskin efter en graviditet eller har slap hud på armene, kan man opnå rigtig gode resultater med behandlingen. Et rigtig godt alternativ til dig der ikke vil under kniven, men ønsker en mere naturlig måde at stramme huden op på.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Inden du får foretaget behandlingen, skal du ind til en konsultation med en sygeplejerske, som afgøre om behandlingen er den rette for dig. Selve behandlingen tager en times tid afhængig af hvor stort et område, der skal behandles.

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen kan mærkes og er desværre ikke helt smertefri. Smerte er individuelt, så hvis din smertetærskel ikke er så høj, kan du tage lidt smertestillende hjemmefra. Behandlingen kan føles som en prikkende varmende fornemmelse i huden. Snak med sygeplejersken til konsultationen og få den rigtige vejledning, der passer til netop dig.

Ser man resultatet med det samme?

Man ser ikke resultatet med det samme, da regenereringsprocessen i huden tager tid. Man vil som oftest kunne se resultater efter 3 måneder. Effekten efter en behandling afhænger selvfølgelig af hudens tilstand og alder, men fælles for alle er at man vil kunne se og mærke, at huden er blevet mere spændstig og opstrammet.

Hvor længe holder resultatet efter behandlingen?

Resultatet efter en behandling holder typisk i 1-3 år. Men resultatet kan holde helt op til 5 år afhængig af hudens kvalitet og udgangspunkt.

Hvad koster behandlingen?

Priserne afhænger af hvilket område der skal arbejdes på, men starter fra 7.000 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.