Nyt

Velkommen til GO Beautys nye brevkasse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi er glade for og stolte af, at kunne introducere GO Beautys nye brevkasse med kosmetolog og hudspecialist Cecilie Post.

Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål

Velkommen til GO Beautys nye brevkasse, der hver måned vil hjælpe vores skønne læsere med nogle af alle deres problemer indenfor hudpleje og skønhed.

Spørg eksperten

Sidder du med et spørgsmål indenfor hudpleje, lider du af rosacea, akne, pigmentering eller noget helt fjerde, så skriv til os på [email protected]. Cecilie Post vil hver måned udvælge nogle af de mange spørgsmål hun får og uddybe svarene her på gobeauty.dk. Du vil være helt anonym, så lige meget hvad du må have på hjertet, så behandler vi alle henvendelser med diskretion.

 
Kort om Cecilie Post

Cecilie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har arbejdet i skønhedsbranchen i mere end 10 år. De sidste 8 år har hun undervist på kosmetologskolen CIDESCO og uddannet to hold af dygtige kosmetologer hvert år. Cecilie er specialist i huden og har en passion for at gå i dybden med alle typer af hudproblemer.

Vi udkommer med brevkassen hver den første mandag i måneden, første udgivelse vil være mandag d. 6. april 2020. Så skynd dig at sende os dit spørgsmål afsted allerede i dag, skriv brevkasse i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>
Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.