Skab looket fra forsiden med Mille Dinesen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den altid skønne Mille Dinesen er på forsiden af dette nummer af GO Beauty. Styling og makeup og hår skal helst gå hånd i hånd, så looket er meget naturligt og frisk. Mille lever efter inside-out-beauty, og netop det naturlige og sunde look har makeupartist Malene Kirkegaard sørget for på disse billeder.

Sund, stærk og forårsklar 

Mille Dinesens fine look er kreeret af Malene Kirkegaard, der er uddannet i Paris. Malene har til looket brugt makeupprodukter fra KVD Vegan Beauty og hårprodukter fra I.C.O.N.

Klik på videoen og kom med backstage og se hvordan forsiden er blevet til…

OM LOOKET:

Jeg er altid meget glad for at lægge makeup på Mille. Hun har nogle meget flotte træk, som jeg gerne vil fremhæve. Looket holder jeg meget naturligt, da jeg synes, det er smukt til Mille og passer godt til hende og det look, vi gerne vil have frem til skydningen: Sund, stærk, powerfuld, inside-out-beauty. Det er ved at være forår, så det skal være frisk og let og må endelig ikke blive for tungt. Det må gerne være lidt lettere, nu hvor solen forhåbentlig snart kommer frem. Bliver looket for dækkende og for makeuppet, passer det hverken til årstiden eller til Mille.

En smuk finish: KVD Vegan Beauty, True Portrait Foundation har en særlige ”flydende-til-pudder”-formel, der forvandler sig på huden og giver en flot, mat finish, som holder hele dagen. Ved tendens til tør hud er det vigtigt at fugte huden inden f.eks. med Lock-It Hydration Primer. 289,95 kr.

Huden

På huden lægger jeg en god base af olie og creme inden makeup – og har arbejdet det godt ind i huden for at få en fin glød. Huden skal være naturlig og ikke for dækket, men med masser af glød. Mille har en pæn hud i sig selv, så der skulle ikke dækkes for meget, hvilket jo gør mit arbejde en del lettere. Jeg har brugt ’True Portrait Foundation’, som er en let, vegansk foundation med let til medium dækningsevne. Ved et naturligt og frisk look er det vigtigt at bevare noget liv i huden. Det er lækkert her til foråret, at man kan se, at huden lever og ikke er vintertræt. Jeg har brugt de farver, Mille har fra naturens side, men en god highlight på kindben fra paletten ’Alchemist Holographic’ og ’Everlasting Blush’ i farven Rosebud på kinderne, giver naturligvis en del ekstra liv. Det må gerne være en frisk farve, som igen er med til at kvikke ansigtet op til foråret.

1. KVD Vegan Beauty, Alchemist Holographic Palette skaber smukke lys-effekter og highlight-features på f.eks. kindben, øjne og læber. 279,95 kr. 2. KVD Vegan Beauty, Everlasting Blush Rosebud. 194,95 kr.

Læber

Mille har en smuk mund, så hun kan bære de fleste farver. Denne gang har jeg fugtet læberne godt med læbepomade, og derefter har jeg brugt den smukke og naturlige farve Ludwig, som giver varme til lidt blege vinterlæber, som Mille faktisk har. Når den kommer på, spiller den så fint sammen med resten af tonerne i ansigtet. Den, jeg har bruger til Mille, er varm i tonen og lidt orange.

1. KVD Vegan Beauty, Everlasting Liquid Lip i farven ’Ludwig’ er en flydende læbestift, der bliver siddende på læberne hele dagen. 174,95 kr. 2. KVD Vegan Beauty, Lock-it Loose Setting Powder er en ultralet fixeringspudder, som giver en jævn og fejlfri finish. 289,95 kr.

KVD Vegan Beauty, Lolita Por Vida Eyeshadow Palette, er den største Lolita Palette som indeholder hele 18 romantiske nuancer i matte, glitrende, folie og ekstra glitrende finish, der passer til enhver hudtone. 499,95 kr.

Øjne og bryn

Øjnene er blevet rammet ind af en let bronzefarvet øjenskygge og en mørkere brun helt ned til vippekanten fra ’Lolita Por Vida Eyeshadow’ paletten. Alt er tonet godt ud med en blød pensel, så det hele er blødt og uden hårde kanter. Jeg slutter af med mascaraen ’Go Big Or Go Home’, der giver volume og helt sorte vipper. Jeg tegner brynene let op med en kold, brun øjenskygge og børster dem opad. Bryn skal ikke være for varme i farven – vælg gerne en lidt koldere farve, så de ikke bliver FOR dominerende i ansigtet. Det klæder ansigtet bedst – især på skandinaviske toner. Gå efter en hel mat grå/brun. Jeg kan bedst lide at bruge en lille, fin skråpensel, så jeg kan tegne ind mellem hårene. Mille har pæne bryn fra naturens side, så de har kun fået lidt hjælp.

1.  KVD Vegan Beauty, Go Big Or Go Home Mascara Trooper Black. Formlen er en vegansk blanding af oliven- og solsikkeolie. 184,95 kr. 2. KVD Vegan Beauty, Lock-It Concealer Creme er en super pigmenteret concealer med en komplet dækning. 224,95 kr.

OM HÅRET:

Mille har et fantastisk lækkert hår med masser af fylde, og vi kører to looks. Vi startede med det store, børstede hår, som man er vant til at se Mille med – også i hendes roller.

Look 1:

Først føntørrer jeg Milles hår i ’Beachy Spray’, som kan bruges i både vådt og tørt hår og desuden er varmebeskyttende. Så selv om håret er tørt, er det fint at spraye den i og føntørre det med en stor, god børste for at give mere volumen og glans. Det er generelt en god base, inden håret skal sættes. Børst meget og godt igennem tørt hår – igen for volumen og blankt hår.

Glattejern: Brug varmebeskyttende spray. Du kan bruge alle stylingprodukterne fra I.C.O.N., da alle er varmebeskyttende. Jeg er glad for ghd glattejern, som varmer hurtigt, sådan at man ikke behøver mere end et enkelt hurtigt strøg igennem hver tot for at lægge fimrehår ned. Målet for dette look er ikke at gøre håret fladt med et glattejern, men at lægge uønskede fimrehår ned og igen gøre det mere blankt og sundt at se på. Så jeg glatter hver tot med løs hånd.

1. I.C.O.N. Beachy Spray ’Flexible Texturizer’ er en saltvandsspray, der skaber struktur og fylde med et silkemat finish. 249 kr. 2. I.C.O.N. Texturiz ’Dry Shampoo’ fylder håret med struktur og hold – samtidigt fjerner den uønsket lugt og frisker håret. 269 kr.

Hvis der mangler lidt bevægelse i håret, kan du bruge dit glattejern til at lave bløde bølger i enkelte totter ved i en løbende bevægelse (uden stop) at vippe glattejernet rundt eller i den form, du ønsker totten. Det skal dog være med et glattejern med buede kanter, eksempelvis ligesom ghd, så det ikke laver hakker/mærker i håret, når du bevæger det rundt om håret. Det kræver lidt øvelse, men når man lige har fået fornemmelsen af det, er det meget nemt. Til det her look ønsker jeg ikke at gøre det for stift og lakket, men derimod stadig levende. Så jeg har børstet forsigtigt i det igen, sprayet med ’Texturize Spray’ for at give fylde, tekstur og hold. Jeg har rystet håret let igennem med fingrene og samler spidserne med serum for at give det en pæn blank finish. Brug ’DONE Finishing Spary’ til sidst for at gøre håret endnu mere blankt, der også giver en perfekt finish.

1. I.C.O.N. Done Finishing Spray virker som en advanceret hårlak, enten i det hår man er ved at forme eller som afslutning på det perfekte look. 269 kr. 2. I.C.O.N. Texturiz ’Dry Shampoo’ fylder håret med struktur og hold – samtidigt fjerner den uønsket lugt og frisker håret. 269 kr.

Look 2:

Wet look: Selv om navnet antyder det, så lad være med at bruge vand, da det giver sig selv, at det kun holder i meget kort tid. Brug i stedet teksturspray i tørt hår inden for at give noget hold til håret. Børst igennem og saml i den frisure, du ønsker. Jeg er meget glad for at bruge ’India Dry Oil’ til Milles hår. En olie, der ikke er for tung og fedter for meget, men stadig samler det og giver den ønskede wet-look-effekt. Det smarte ved den er også, at den kan sprayes i håret, så man kan få olie og wet look lige præcis på de punkter i håret, man ønsker – i stedet for at plastre hele håret til i en fed olie.

1. I.C.O.N. INDIA Dry absorberes øjeblikkeligt i håret og efterlader det vægtløst og fuld af næring. Kombinerer de effektive og naturlige næringsstoffer i Arganoilie med Moringaoliens helbredende egenskaber. 349 kr. 2. Har du ikke lige så fyldigt hår som Mille fra naturens side, så kan I.C.O.N. INDIA ’Curl Cream’ fremhæve og definere de naturlige krøller og skabe bevægelse i håret. Produktet indeholder moringa-, argan-, quinoa- og solsikkeolie der skaber glans, styrker og genopbygger håret. 259 kr.

 
ET GODT TIP:

En god og dyr hårbørste er alle pengene værd. Den kan gøre håret mere glansfuldt og lækrere at se på. Jeg brugte Mason Pearson til Milles hår, og den er klart en favorit hos mig.

 


Mille Dinesens fine look er kreeret af frisør og makeupartist Malene Kirkegaard, der er uddannet i Paris. Malene har til looket brugt makeupprodukter fra KVD Vegan Beauty og hårprodukter fra I.C.O.N.
Hun har arbejdet i mode- og reklamebranchen i Danmark de sidste otte år og er derudover også fast makeupartist bag skærmen på Go’ Morgen Danmark og Go’ Aften Live på TV2. Malene har arbejdet med utallige kendte mennesker gennem årene. Se mere på: @malenekirkegaard

 


Læs hele interviewet med Mille Dinesen og få flere tips og tricks til looket i det nye nummer af GO Beauty. Køb det lige her eller i udvalgte COOP butikker, 7-Eleven, MENY, supermarkeder og kiosker i hele landet.

Tilrettelæggelse: GO Beauty
Foto: Jonas Jensen
Hår- og makeupartist: Malene Kirkegaard
Makeup: KVD Vegan Beauty
Hår: I.C.O.N.
Stylist: 
Anja Camilla Alajdi

 
Du kan få flere skønhedstips på gobeauty.dk og i GO Beauty magasinet. Du kan købe det nye nummer af GO Beauty i udvalgte COOP, 7-Eleven, kiosker og supermarkeder i hele landet eller lige her >>

Du kan også følge GO Beauty på:
FACEBOOK @gobeautydk INSTAGRAM @gobeautydk YOUTUBE GO Beauty
Share.

About Author

Comments are closed.