4 kosmetiske tendenser i 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Begreber som maskne og Zoom face har vi efterhånden hørt rigeligt om. Nu er vi ude på den anden side af corona trængslerne, og underansigtet er kommet i fokus. Vi stiller skarpt på fire post-corona tendenser!

Rosa læber og skarpe hager

Nu skal underansigtet under kærlig behandling! Læs med her og få de 4 største kosmetiske tendenser lige nu.

1. Frys dobbelthagen væk

Efter mange måneder med masker, der skjuler underansigtet, melder behandlere verden over om en bombastisk efterspørgsel på skarpe hager og definerede kæber. Fedtfrysning kan bruges næsten overalt på kroppen for at komme genstridige fedtceller til livs, og nu er turen for alvor kommet til hagen. Det tager under en time at fryse de uønskede fedtdepoter under hagen væk, men det er ikke en behandling, der kan redde dig fra en slankekur. En behandling med Coolsculpting kræver, at du er normalvægtig og at fedtet under hagen kan knibes med fingrene. Er man til sug frem for frys, har den amerikanske hudlæge Paul Jarrod Frank – der iøvrigt behandler selveste Madonna – introduceret behandlingen FaceTite, der er en moderne version af en fedtsugning af halsen. Efter bare en times behandling kan du forlade klinikken med en strammere hud og skarpere og mere Instagramvenlig profil. Efter 24 timer er du atter klar til at gå på arbejde.

Her ses resultatet før og efter af fedtfrysningsbehandlinger af dobbelthage.

2. Spice læberne op

Rosa læber med tydelig amorbue er mange kvinders drøm. Nu er bønnerne blevet hørt i form af en semi-permanent løsning ved navn ”lip blushing”. Ikke alene får læberne ekstra toning i en ønsket farve, behandlingen retter også op på asymmetriske linjer og giver et boost til trætte læber. Under lokalbedøvelse sprøjtes farvepigmenter ind i læberne, og farven injiceres i flere lag for at opnå en ensartet tone. Sammenlignet med en blivende tatovering giver det et mere naturligt udseende samtidig med, at det diskret korrigerer form og størrelse. Ulempen er, at det, lige som en tatovering, kræver heling. Efter nogle uger med rødme, hævelse og lettere afskallede læber vil du først efter en måneds tid se det endelige resultat. Det kan også være nødvendigt med et touch up for at opnå præcis den farve, du ønsker.

Før og efter billede af resultatet af lip-blushing behandling.

3. Gå efter 8-tands smilet

Det er årtiet for tandkorrektioner. Efterspørgslen efter metoder som Invasalign er boomet de seneste år, og de klassiske togskinner er afløst af diskrete plastikskinner, som på nærmest magisk vis skaber det perfekte smil og eliminerer ethvert mellemrum mellem tænderne.
Og nu handler det ikke længere kun om at rette op på skæve tænder, nu gælder det det såkaldte ”8-tands smil”, spår kendistandlægen Ronda Eskander i Glamour Magazine.

Det perfekte halvmånesmil har længe været et skønhedsideal i Asien og er defineret ved, at 8-10 tænder er synlige i overmunden og fylder ud helt til hjørnerne af læben. Mellemrum og uregelmæssigheder fikses ved hjælp af et harpikslignende materiale, som sættes bag på de forreste tænder.

Hilary Duff med et perfekt 8-tand-smil.

4. Få hudlægen hjem i stuen

Hudlægeklinikkerne er det seneste halvandet år nærmest blevet hjemsøgt af patienter, der har døjet med maskne eller stress relaterede hudproblemer som følge af corona. Siden har piben fået en anden lyd, og online konsulta-tioner er blevet den nye virkelighed. Men fremtiden hedder hudkonsultation på abonnement, skriver britisk Vogue.
Den britiske hudplejeproducent Dermatica tilbyder skræddersyet hudpleje for 20 pund om måneden. Ved at uploade en makeupfri selfie og lidt information om din hud får du efter en effektiv hudlægevurdering sendt den hudpleje, du har behov for. Hudplejen modtager du hver 28. dag.
Skin + Me er et andet abonnementsbaseret website bestående af et team af hudlæger, farmaceuter og andre hudspecialister, der udvikler customized hudpleje og sender det til din hoveddør. Begge firmaer tilbyder opfølgende konsultationer, som følger din proces.

Flere og flere firmaer tilbyder online konsultation og skræddersyet hudpleje.

Share.

About Author

Comments are closed.