3 musthaves til beauty-elskerens ønskeliste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Elsker du beauty produkter, og mangler du måske inspiration til ønskelisten. Her er 3 ting, der vil få enhver beauty-elsker til at savle.

Luksusprodukter der er pengene værd

En god grund til at have en ønskeliste kan være, at der pludselig kommer en anledning til at få købt de dyrere ting uden at skulle bruge alle ens opsparede penge på én gang. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med fødselsdage eller jul. Her kan familie og venner nemlig sagtens finde på at købe dyre gave til én af disse lejligheder, og så slipper man for selv at skulle ud og spendere alle sine opsparede penge på én gang. Der findes mange luksusprodukter hos Douglas Beauty to Parfumdreams, som bestemt er pengene værd. For Douglas Beauty har lige udvidet til Danmark, hvorfor du godt kan forvente at finde dine kommende favoritter i deres makeupunivers.

Det kunne for eksempel være en virkelig god mascara fra Lancome, som vil gøre dine vipper lange og misundelsesværdige.

Redskaberne er ligeså vigtige som makeuppen

Når det kommer til makeup, er det ikke kun selve produkterne, der er vigtige. De rigtige redskaber og pensler er mindst ligeså vigtige, hvis ikke mere. Med de rigtige pensler fra eksempelvis Lancome, som forhandles hos Douglas, kan man nemlig få det bedste ud af sit makeup, og man kan skabe det helt perfekte makeup-look.

Derudover er det også med til at forlænge holdbarheden på ens makeup, da penslerne typisk ikke absorberer lige så meget produkt som ens fingre gør. Det betyder også, at når man bruger pensler til at påføre sin makeup, undgår man også at smitte sig selv med bakterier fra huden, især hvis man har tendens til at få uren hud eller akne. Derfor er det en god idé at have et par gode pensler i sin samling, som man kan bruge til forskellig makeup, så den kan lægge perfekt på huden.

Tricket til de perfekte læber

Læberne er noget, man ofte lægger mærke til på en anden person, og man kan hurtigt se frisk og overskudsagtig ud, hvis man gør noget ud af dem. For at få de perfekte læber kræver det dog lidt pleje og tid.

Brug en læbepomade eller vaseline om natten og en skrub til læberne 1-2 gange om ugen. En skrub hjælper med at fjerne døde hudceller fra dine læber, så de bliver helt bløde og skinnende. Sidst men ikke mindst kan du bruge en god lip plumper fra Makeup Obsession, som kan findes hos Douglas. En lip plumper giver læberne et fyldigere og skinnende look, som vil gøre dine læber helt uimodståelige.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvilke beauty produkter du med fordel kan skrive på ønskelisten.

Share.

About Author

Comments are closed.