Klinik LINEHOLM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
klinik-lineholm-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik LINEHOLM er en skønheds- og velvære klinik for ham og hende beliggende på Mariagervej i Randers. Klinikken ejes af Line Holm, som åbnede klinikken i 2014. Line er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og spa.

Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte ud fra behov og ønsker og klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger, hårfjerning med voks, makeup, kropsbehandlinger, manicure og pedicure, spraytan, Eyelash Extensions og Shellac fra CND.

Klinikken forhandler og udfører behandlinger med produkter fra de tre professionelle hudplejemærker Murad, Medex og Rudolph Care.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hudplejeinstituttet Randers
0.00
Kirkegade 1
8900 Randers C
Hos Hudplejeinstituttet Randers er alle behandlinger 100% skræddersyet til den enkelte klient. Klinikken ligger placeret på Kirkegade i Randers C og ejes af Jytte Hougaard Mikkelsen.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Houmeden 3
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
BodyCare
0.00
Vestergade 38
8900 Randers C
Klinik BodyCare er beliggende på Vestergade i Randers og her tilbydes skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Minna Sanders
0.00
Østervold 26
8900 Randers C
Hos Klinik Minna Sanders er professionel rådgivning en æressag og alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde ud fra behov, hudtype og hudtilstand.
·

·
Face & Bodycare
0.00
Mispelvej 32
8920 Randers NV
Face & Bodycare er en spændende og hyggelig hudpleje- og velværeklinik, der ligger på Mispelvej i Randers NV. Klinikken er ejet af Linda Juul, som er uddannet kosmetiker med Spa som speciale.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:00
Tirsdag
7:00 - 15:00
Onsdag
7:00 - 15:00
Torsdag
7:00 - 15:00
Fredag
7:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author