Minna Sanders

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
minna-sanders-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Hos Klinik Minna Sanders er professionel rådgivning en æressag og alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde ud fra behov, hudtype og hudtilstand. I alle behandlinger anvendes kun anerkendte produkter til hudpleje og kompliceret hudproblemer. Behandlingerne udføres med serierne Murad, Maurice Messeque, Balance Me samt Youngblood Mineral makeup.

Klinikken er ejet af lægeeksamineret kosmetolog og international uddannet hudterapeut Minna Sanders og er beliggende på Østervold i Randers. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, Silkpeel hudslibningsbehandling, neglebehandling med Shellac, makeupstyling og makeup kursus samt månedens behandling.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Hudplejeinstituttet Randers
0.00
Kirkegade 1
8900 Randers C
Hos Hudplejeinstituttet Randers er alle behandlinger 100% skræddersyet til den enkelte klient. Klinikken ligger placeret på Kirkegade i Randers C og ejes af Jytte Hougaard Mikkelsen.
·

·
Maria F Parfumeri og Hudplejeklinik
0.00
Houmeden 3
8900 Randers
Maria F Parfumeri og hudplejeklinik er en totaloplevelse af parfumeri, hudpleje, velvære og vejledning. Der tilbydes et stort udvalg af behandlingstyper og behandlingerne spænder vidt.
·

·
BodyCare
0.00
Vestergade 38
8900 Randers C
Klinik BodyCare er beliggende på Vestergade i Randers og her tilbydes skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik LINEHOLM
0.00
Mariagervej 70
8920 Randers NV
Klinik LINEHOLM er en skønheds- og velvære klinik for ham og hende beliggende på Mariagervej i Randers. Line er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og spa.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 15:00
Tirsdag
7:00 - 15:00
Onsdag
7:30 - 15:00
Torsdag
7:00 - 15:00
Fredag
7:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author