Drømmen om at skabe silkeblød hud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forkæl din krop og dine sanser med en bodyscrub lavet af ristede kaffebønner, der efterlader huden silkeblød og samtidig øger blodcirkulationen.

Historien bag Raw Natural beauty

Det hele startede med, at folkene bag Raw Natural Beauty fandt en artikel om hvordan produktet Coffee scrub på rekordtid var blevet populært i USA og Australien. Dette skabte en drøm om at være med til at skabe samme succes i Norden og måske Europa. Den vigtigste del af succeskriteriet var at skabe et produkt, som er 100% naturligt. Med den mission blev Raw Natural Beauty skabt.

Hvad er scrubben baseret på?

Alle produkter er gennemtestet under bruseren af stifterne i samarbejde med venner og familie, for at få den helt perfekte sammensætning af ingredienser. Med lang tids forberedelse kom de frem til, den helt rigtige sammensætning af kaffe, olier og salte, der skaber den fornemmelse af kaffegrums som alle husmødre kender. De havde fundet opskriften på et produkt, hvor kaffen både kunne bruges som skub, men også være med til at øge blodcirkulationen. Olierne giver huden en fantastisk blødhed, som gør, at man ikke behøver at bruge fugtighedscreme efter brug. Med alle de gode egenskaber fra kaffe blandet med kokosolien, havde de fundet det produkt som de lancerede på det danske marked.


Hvordan virker kaffe på huden?

Den milde kaffe giver huden en effektiv men blid peeling, så den bliver fri for døde hudceller og huden fremstår blød og sund. Når man masserer huden med den blide kaffe, så øger man blodcirkulationen hvilket giver ny næring til en f.eks. meget tør hud. Når huden masseres og blodcirkulationen øges, så hjælper det til at få en hud der fremstå sundere, mere fast og med mindre appelsinhud.

Derfor er kokosolie godt for huden?

Kokosolien er din ven, og der er mange gode grunde til at kokosolie er godt for huden. Kokosolie har mange gode egenskaber og virker blandt andet både anti-bakteriel, svampedræbende, anti-inflammatorisk og forebygger for tidlig ældning af huden. Du kan faktisk også bruge kokosolie som makeupfjerner, creme på tør hud i ansigtet og på kroppen, massage olie, fugt til de tørre læber, stegning og bagning i madlavningen, olie i karbad, olie til din smoothie så du bliver smurt indefra, til barberingen så du undgår røde knopper og irriteret hud, hårmaske, pleje af tørre neglebånd og meget mere.

Din hud og krop vil elske dig for at bruge kokosolie, og mange af disse gode egenskaber vil du få gavn af ved at bruge din Raw Natural Beauty Bodyscrub Coffee & Coconut.

>> Læs mere og køb produkterne her <<

Share.

Comments are closed.